Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

06

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Διευθυντής σχολείου δέχεται απειλές λόγω προσφυγόπουλων (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διευθυντής σχολείου δέχεται απειλές λόγω προσφυγόπουλων (vid)

Απειλές δέχεται ο διευθυντής του Γυμνασίου Ιώλκου μετά την απόφασή του να δεχθεί προσφυγόπουλα στο σχολείο Για τη σοβαρή υπόθεση, χθες Δευτέρα ο Προϊστάμενος Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σωκράτης Σαβελίδης επισκέφτηκε τον Εισαγγελέα για να ζητήσει τη λήψη μέτρων. «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να απειλεί διευθυντή δημοσίου σχολείου που κάνει σωστά τη δουλειά του». […]

Απειλές δέχεται ο διευθυντής του Γυμνασίου Ιώλκου μετά την απόφασή του να δεχθεί προσφυγόπουλα στο σχολείο

Για τη σοβαρή υπόθεση, χθες Δευτέρα ο Προϊστάμενος Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σωκράτης Σαβελίδης επισκέφτηκε τον Εισαγγελέα για να ζητήσει τη λήψη μέτρων.

«Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να απειλεί διευθυντή δημοσίου σχολείου που κάνει σωστά τη δουλειά του».

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο διευθυντής τόνισε ότι όλα τα προσφυγόπουλα που φιλοξενούνται αυτή την περίοδο στο Βόλο σε διάφορες δομές φοιτούν κανονικά σε δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια χωρίς κανένα πρόβλημα.

«Δυστυχώς είχαμε έντονες αντιδράσεις γονέων από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Ιωλκού. Πριν 20 μέρες περίπου τους ενημερώσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου, εξηγώντας ότι οι κίνδυνοι βρίσκονται εκτός του σχολείου και όχι εντός και ότι όλα τα παιδιά για μας είναι μαθητές του ελληνικού σχολείου. Οι περισσότεροι γονείς ενστερνίστηκαν τις απόψεις μας και άρχισαν τα μαθήματα.

Όμως κάποιοι γονείς συνεχίζουν να αντιδρούν, χωρίς δικαιολογία θα έλεγα. Έχουν κάποια επιχειρήματα του στυλ “ξέρεις αυτά χειρίζονται χειροβομβίδες και όπλα και άλλα”. Απορώ πως αύριο μεθαύριο θα πάνε στο σχολείο να ρωτήσουν για την πρόοδο των παιδιών τους και θα αντικρίσουν στα μάτια αυτά τα παιδιά», είπε ο διευθυντής του σχολείου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις