Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μόρια: Αστυνομικός σε ηλικιωμένη: «Άι γ@μήσου, σκατόγρια! Θα σου το βάλω στον κ@λο» (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόρια: Αστυνομικός σε ηλικιωμένη: «Άι γ@μήσου, σκατόγρια! Θα σου το βάλω στον κ@λο» (vid)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα θλιβερό απόσπασμα από ντοκιμαντέρ της ιταλικής τηλεόρασης για τις τραγικές συνθήκες στη Μόρια, που θα προβληθεί σήμερα στη RAI2 Ένας Έλληνας αστυνομικός φαίνεται να τραμπουκίζει ηλικιωμένη πρόσφυγα μέσα στο καμπ. «Άι γ@μήσου! Άι γ@μήσου! Σκατόγρια! Φύγε από δω. Σαύρα, ε, σαύρα. Θα σου το βάλω στον κ@λο αυτό, το κατάλαβες; […]

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα θλιβερό απόσπασμα από ντοκιμαντέρ της ιταλικής τηλεόρασης για τις τραγικές συνθήκες στη Μόρια, που θα προβληθεί σήμερα στη RAI2

Ένας Έλληνας αστυνομικός φαίνεται να τραμπουκίζει ηλικιωμένη πρόσφυγα μέσα στο καμπ.

«Άι γ@μήσου! Άι γ@μήσου! Σκατόγρια! Φύγε από δω. Σαύρα, ε, σαύρα. Θα σου το βάλω στον κ@λο αυτό, το κατάλαβες; Σκατόγρια!” είναι όσα ακούγονται στο βίντεο να λέει ο αστυνομικός στην ηλικιωμένη.

Μάλιστα φαίνεται να πετάει και τη μαγκούρα ενώ δίπλα του άλλοι ένστολοι δεν αντιδρούν.

Ανακοίνωση από το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας:

«Με αφορμή το βίντεο του ιταλικού τηλεοπτικού δικτύου RAI 2 όπου άνδρας με πολιτικά παρουσία ενστόλων ακούγεται να καθυβρίζει χυδαία ηλικιωμένες γυναίκες πρόσφυγες, ως Διεθνής Αμνηστία απαιτούμε άμεσα την τοποθέτηση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και τη διεξαγωγή έρευνας τυχόν ευθυνών αστυνομικού προσωπικού και πιθανού ρατσιστικού κινήτρου στην αηθή αυτή λεκτική επίθεση.

Δεν αρκούν οι άθλιες συνθήκες του καταυλισμού στην Μόρια, οι πρόσφυγες έχουν να αντιμετωπίζουν και την απαράδεκτη και προσβλητική συμπεριφορά των αρχών.

Το βίντεο αποτελεί μέρος του τηλεοπτικού ντοκιμαντέρ του Valerio Cataldi»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις