Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Ψάχνουν παντού τον επικίνδυνο ληστή με τα πράσινα γάντια, του Πέτρου Καρσιώτη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψάχνουν παντού τον επικίνδυνο ληστή με τα πράσινα γάντια, του Πέτρου Καρσιώτη

Του Πέτρου Καρσιώτη Ψάχνουν παντού τον «ληστή με τα πράσινα γάντια», που έχει τρομοκρατήσει τους πολίτες στον Έβρο και ιδιαίτερα τις ηλικιωμένες γυναίκες, που μένουν μόνες και ζουν από τη σύνταξή τους. Η ληστεία που καταγράφηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες με θύμα 68χρονη γυναίκα η οποία δέχθηκε επίθεση την ώρα που βγήκε από το […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ψάχνουν παντού τον «ληστή με τα πράσινα γάντια», που έχει τρομοκρατήσει τους πολίτες στον Έβρο και ιδιαίτερα τις ηλικιωμένες γυναίκες, που μένουν μόνες και ζουν από τη σύνταξή τους.

Η ληστεία που καταγράφηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες με θύμα 68χρονη γυναίκα η οποία δέχθηκε επίθεση την ώρα που βγήκε από το σπίτι της για λίγο να πάει μέχρι τον κάδο σκουπιδιών, δεν είναι η μόνη, που έχει διαπραχθεί από το συγκεκριμένο κακοποιό με το μαχαίρι.

Οι αστυνομικοί, που ερευνούν την υπόθεση βλέπουν ομοιότητες στην περιγραφή του «ψηλού κουκουλοφόρου με τα πράσινα γάντια» με την κατάθεση, που είχε δώσει τον περασμένο Ιούνιο, άλλη ηλικιωμένη γυναίκα, θύμα ληστείας.

Και οι δύο γυναίκες, μόλις επέστρεψαν από το νοσοκομείο όπου δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες, τον περιέγραψαν ως ψηλό, αδύνατο άνδρα, που φορούσε πράσινα γάντια και φόρμα εργασίας, προσποιούμενος προφανώς για όποιον τον έβλεπε κοντά στα σπίτια τεχνικό της ΔΕΗ!

Η τελευταία ενέδρα του κακοποιού, η δράση του οποίου έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές, στήθηκε στις αρχές της εβδομάδας.

Στο χωριό Ασημένιο του Έβρου, 68χρονη γυναίκα, δέχθηκε στην πόρτα της επίθεση με γροθιές από τον άγνωστο κακοποιό, την ώρα που βγήκε για λίγο.

Ο κακοποιός τη χτύπησε όταν έντρομη η γυναίκα προσπάθησε να βάλει τις φωνές για να ακούσουν οι γείτονες και να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Ο άγνωστος με το μαχαίρι άρπαξε μικρό χρηματικό ποσό και διέφυγε ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, για τις πρώτες βοήθειες.

Η προηγούμενη ληστεία είχε καταγραφεί αρχές Ιουνίου στο χωριό Κέραμος της Ορεστιάδας.

Τότε ο ίδιος, όπως εκτιμάται ληστής, μπήκε στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας με καλυμμένο το πρόσωπο, την έσπρωξε τραυματίζοντάς την ελαφρά και άρπαξε τα 300 ευρώ της σύνταξής της.

Σοκαρισμένη η γυναίκα ειδοποίησε τους συγχωριανούς της και μεταφέρθηκε κι εκείνη στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου υπεβλήθη σε εξετάσεις.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν προς κάθε κατεύθυνση για τον εντοπισμό του «ληστή με τα πράσινα γάντια».

Κάποιοι δεν αποκλείουν να πρόκειται για αλλοδαπό από γειτονική χώρα, ο οποίος διαπράττει τις ληστείες σε βάρος των γυναικών και διαφεύγει στη χώρα του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις