Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

11

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Σφάχτηκαν” Τριανταφυλλόπουλος – Άδωνις: “Δεν σου είπαν ότι βρίζεις την ανιψιά του Κυριάκου;”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Σφάχτηκαν” Τριανταφυλλόπουλος – Άδωνις: “Δεν σου είπαν ότι βρίζεις την ανιψιά του Κυριάκου;”

“Άναψαν τα αίματα” στο twitter μεταξύ του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη και του δημοσιογράφου Μάκη Τρινταφυλλόπουλου. Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Τρινταφυλλόπουλος, πήγε κάτω από ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη, λέγοντάς του: “Καλά ρε δεν ντρέπεσαι! Πηγές στον Χατζηνικολάου με έβριζες, πηγές στον ΣΚΑΙ με έβριζες! Δε σου είπαν ότι βρίζεις τον σύζυγο της […]

“Άναψαν τα αίματα” στο twitter μεταξύ του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη και του δημοσιογράφου Μάκη Τρινταφυλλόπουλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Τρινταφυλλόπουλος, πήγε κάτω από ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη, λέγοντάς του: “Καλά ρε δεν ντρέπεσαι! Πηγές στον Χατζηνικολάου με έβριζες, πηγές στον ΣΚΑΙ με έβριζες! Δε σου είπαν ότι βρίζεις τον σύζυγο της Κιμ ανιψιάς του Κυριάκου; Μετά από αυτό έρχεται η εκδίκηση της οικογένειας!…” και τον κ. Γεωργιάδη να απαντά: “Θεωρείς βρισιά να σε λέω φίλο του Πάνου Καμμένου;…συγγνώμη δεν το είχα καταλάβει ότι θα το έβλεπες έτσι αλλά μάλλον έχεις δίκιο. Και εγώ θα το θεωρούσα αν με έλεγαν.”

Οι τόνοι “ανέβηκαν” και ακολούθησε ο εξής διάλογος μεταξύ τους:

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις