Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / “Πολιτικά ακατανόητη” βρίσκει την παραίτηση Κοτζιά ο Τζανακόπουλος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Πολιτικά ακατανόητη” βρίσκει την παραίτηση Κοτζιά ο Τζανακόπουλος

«Το κεντρικό μήνυμα είναι ότι ο πρωθυπουργός που μπήκε μπροστά για τη συμφωνία των Πρεσπών με την θεμελιώδη και τεράστια συμβολή του Κοτζιά έδωσε σαφή κατεύθυνση για την κυβέρνηση. Η Συμφωνία των Πρεσπών όχι μόνο είναι ζωντανή αλλά αποτελεί κεντρικό πολιτικό στόχο» υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης  Τζανακόπουλος.  “Ακατανόητη πολιτικά” χαρακτήρησε την παραίτηση Κοτζιάο κ. […]

«Το κεντρικό μήνυμα είναι ότι ο πρωθυπουργός που μπήκε μπροστά για τη συμφωνία των Πρεσπών με την θεμελιώδη και τεράστια συμβολή του Κοτζιά έδωσε σαφή κατεύθυνση για την κυβέρνηση. Η Συμφωνία των Πρεσπών όχι μόνο είναι ζωντανή αλλά αποτελεί κεντρικό πολιτικό στόχο» υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης  Τζανακόπουλος. 

“Ακατανόητη πολιτικά” χαρακτήρησε την παραίτηση Κοτζιάο κ. Τζανακόπουλος και πρόσθεσε ότι είχε την στήριξη της κυβέρνησης καθώς και ότι είναι “μη ερμηνεύσιμος ο λόγος της παραίτησής του”. “Δεν υπήρχε ποτέ δίλημμα στον πρωθυπουργό θα κρατήσω τον ένα και θα αφήσω τον άλλο”. 

“Και ο κ. Ζάεφ και ο κ. Τσίπρας θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να αξιοποιηθεί αυτή η ευκαιρία και να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα στα Βαλκάνια. Στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα και ο κ. Ζάεφ έχει θέσει ως προσωπικό του ζήτημα, τη συμφωνία των Πρεσπών. Τον στηρίζουμε και περιμένουμε ότι θα κάνει όσα πρέπει για να πληρωθούν οι προϋποθέσεις της” υπογράμμισε ο κ. Τζανακόπουλος. 

Τέλος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιτέθηκε στη Ν.Δ. απαντώντας στην κριτική της ότι “ο κ. Μητσοτάκης έχει παραδώσει τα ιδεολογικά κλειδιά στην ακροδεξιά πτέρυγα του Άδ. Γεωργιάδη”. 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις