“Πολιτικά ακατανόητη” βρίσκει την παραίτηση Κοτζιά ο Τζανακόπουλος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Πολιτικά ακατανόητη” βρίσκει την παραίτηση Κοτζιά ο Τζανακόπουλος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

«Το κεντρικό μήνυμα είναι ότι ο πρωθυπουργός που μπήκε μπροστά για τη συμφωνία των Πρεσπών με την θεμελιώδη και τεράστια συμβολή του Κοτζιά έδωσε σαφή κατεύθυνση για την κυβέρνηση. Η Συμφωνία των Πρεσπών όχι μόνο είναι ζωντανή αλλά αποτελεί κεντρικό πολιτικό στόχο» υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης  Τζανακόπουλος.  “Ακατανόητη πολιτικά” χαρακτήρησε την παραίτηση Κοτζιάο κ. […]

18.10.2018 | 11:51

«Το κεντρικό μήνυμα είναι ότι ο πρωθυπουργός που μπήκε μπροστά για τη συμφωνία των Πρεσπών με την θεμελιώδη και τεράστια συμβολή του Κοτζιά έδωσε σαφή κατεύθυνση για την κυβέρνηση. Η Συμφωνία των Πρεσπών όχι μόνο είναι ζωντανή αλλά αποτελεί κεντρικό πολιτικό στόχο» υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης  Τζανακόπουλος. 

“Ακατανόητη πολιτικά” χαρακτήρησε την παραίτηση Κοτζιάο κ. Τζανακόπουλος και πρόσθεσε ότι είχε την στήριξη της κυβέρνησης καθώς και ότι είναι “μη ερμηνεύσιμος ο λόγος της παραίτησής του”. “Δεν υπήρχε ποτέ δίλημμα στον πρωθυπουργό θα κρατήσω τον ένα και θα αφήσω τον άλλο”. 

“Και ο κ. Ζάεφ και ο κ. Τσίπρας θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να αξιοποιηθεί αυτή η ευκαιρία και να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα στα Βαλκάνια. Στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα και ο κ. Ζάεφ έχει θέσει ως προσωπικό του ζήτημα, τη συμφωνία των Πρεσπών. Τον στηρίζουμε και περιμένουμε ότι θα κάνει όσα πρέπει για να πληρωθούν οι προϋποθέσεις της” υπογράμμισε ο κ. Τζανακόπουλος. 

Τέλος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιτέθηκε στη Ν.Δ. απαντώντας στην κριτική της ότι “ο κ. Μητσοτάκης έχει παραδώσει τα ιδεολογικά κλειδιά στην ακροδεξιά πτέρυγα του Άδ. Γεωργιάδη”. 

Exit mobile version