Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

18

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κλειστή η φιλοσοφική λόγω Ρουβίκωνα – “Κύριο μέλημα η ασφάλεια όλων”
ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστή η φιλοσοφική λόγω Ρουβίκωνα – “Κύριο μέλημα η ασφάλεια όλων”

Τη συμβολική αναστολή λειτουργίας της Φιλοσοφικής Σχολής για σήμερα, Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, αποφάσισαν από κοινού  οι πρυτανικές αρχές και η κοσμητεία της σχολής. Η απόφαση έρχεται ένα 24ωρο μετά τα νέα επεισόδια με τον Ρουβίκωνα. Σε ανακοίνωσή τους προαναγγέλλουν την προσφυγή τους στη Δικαιοσύνη για την κατάληψη των γραφείων από την αναρχική συλλογικότητα. «Μετά τα […]

Αποτέλεσμα εικόνας για φιλοσοφικη εκπα

Τη συμβολική αναστολή λειτουργίας της Φιλοσοφικής Σχολής για σήμερα, Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, αποφάσισαν από κοινού  οι πρυτανικές αρχές και η κοσμητεία της σχολής. Η απόφαση έρχεται ένα 24ωρο μετά τα νέα επεισόδια με τον Ρουβίκωνα.

Σε ανακοίνωσή τους προαναγγέλλουν την προσφυγή τους στη Δικαιοσύνη για την κατάληψη των γραφείων από την αναρχική συλλογικότητα.

«Μετά τα σημερινά γεγονότα, οι Πρυτανικές Αρχές και η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής αποφασίζουν την Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018, τη συμβολική αναστολή λειτουργίας της Φιλοσοφικής Σχολής» τονίζουν στην ανακοίνωση.

Παράλληλα, «υπογραμμίζουν για άλλη μια φορά τη σθεναρή βούλησή τους να μην επιτρέψουν την προσβολή και παραβίαση των ακαδημαϊκών αρχών που διέπουν τη λειτουργία του Πανεπιστημίου, την παρεμπόδιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και τη χρήση βίας».

Και καταλήγουν, επισημαίνοντας: «Κύριο μέλημά τους παραμένει η ασφάλεια όλων των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας. Τα θεσμικά όργανα του Πανεπιστημίου θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της Φιλοσοφικής Σχολής».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις