Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ο Τραμπ πανηγυρίζει: Υπέροχα, τώρα μπορώ να κυνηγήσω την Αλογομούρα
ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τραμπ πανηγυρίζει: Υπέροχα, τώρα μπορώ να κυνηγήσω την Αλογομούρα

Ο “πόλεμος” που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Αμερικανό πρόεδρο και την πρώην πορνοστάρ, δεν λέει να κοπάσει. Πλέον, ο Τραμπ της επιτίθεται ανοιχτά. Τελευταίο περιστατικό ήταν η παρουσία της Στόρμι Ντάνιελς στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, όπου έδειξε το μέγεθος του μορίου του Ντόναλντ Τραμπ. Τώρα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ παίρνει την εκδίκησή του μετά […]

Ο “πόλεμος” που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Αμερικανό πρόεδρο και την πρώην πορνοστάρ, δεν λέει να κοπάσει. Πλέον, ο Τραμπ της επιτίθεται ανοιχτά.

Τελευταίο περιστατικό ήταν η παρουσία της Στόρμι Ντάνιελς στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, όπου έδειξε το μέγεθος του μορίου του Ντόναλντ Τραμπ.

Τώρα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ παίρνει την εκδίκησή του μετά τη νίκη του στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Κάνοντας tweet για την είδηση της αθώωσης του από τις κατηγορίες της Στόρμι Ντάνιελς με τον τίτλο του Fox News, ο Τραμπ φαίνεται να περίμενε τη στιγμή που θα βρεθεί σε θέση νικητή.

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλεσε αλογομούρα την Στόρμι Ντάνιελς και ανέφερε πως τώρα θα είναι η δική του σειρά να την κυνηγήσει νομικά.

«Ο Ομοσπονδιακός Δικαστής ακυρώνει τη μήνυση της Στόρμι Ντάνιελς εναντίον του Τραμπ. Υπέροχα, τώρα μπορώ να κυνηγήσω την Αλογομούρα και τον τριτοτέταρτο δικηγόρο της στη Μεγάλη Πολιτεία του Τέξας. Θα επιβεβαιώσει το γράμμα που αυτή υπέγραψε! Δεν ξέρει τίποτα για μένα, είναι μια απατεώνας!»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις