Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τσαβούσογλου: “Δε φεύγουμε από Κύπρο”
ΚΟΣΜΟΣ

Τσαβούσογλου: “Δε φεύγουμε από Κύπρο”

Χωρίς να αφήνει την παραμικρή αίσθηση παρερμηνείας, για τις επόμενες κινήσεις της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, ο Μεχμέτ Τσαβούσογλου, είπε με νόημα ότι θα συνεχίσουν τις γεωτρήσεις γύρω από την Κύπρο.  Μήνυμα για έναρξη των γεωτρήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο έστειλε το πρωί της Τρίτης, ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας. Όπως μεταδίδουν τουρκοκυπριακά ΜΜΕ, ο Τσαβούσογλου […]

Χωρίς να αφήνει την παραμικρή αίσθηση παρερμηνείας, για τις επόμενες κινήσεις της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, ο Μεχμέτ Τσαβούσογλου, είπε με νόημα ότι θα συνεχίσουν τις γεωτρήσεις γύρω από την Κύπρο. 

Μήνυμα για έναρξη των γεωτρήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο έστειλε το πρωί της Τρίτης, ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας. Όπως μεταδίδουν τουρκοκυπριακά ΜΜΕ, ο Τσαβούσογλου δήλωσε ότι «θα συνεχίσουμε τις γεωτρήσεις γύρω από το νησί». 

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμούν να πολεμήσουν με κανέναν, αλλά να μοιραστούν τον «πλούτο» με ακεραιότητα. 

Είπε επίσης ότι μόνο και μόνο για να αρχίσουν ξανά οι διαπραγματεύσεις για μας δεν έχει σημασία να καθίσουμε στο τραπέζι ξανά, πρέπει να έχουν αποτέλεσμα. 

Τις πιο πάνω δηλώσεις έκανε Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε συνάντησή του με τον ‘ΥΠΕΞ’ του ψευδοκράτους, Κουντρέτ Οζερσάι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις