Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μετά την άθλια εμφάνιση, έρχεται και το τέλος του Μίχαελ Σκίμπε
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μετά την άθλια εμφάνιση, έρχεται και το τέλος του Μίχαελ Σκίμπε

Η νέα τραγική εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδας στην ήττα της από τη Φινλανδία ίσως και να γίνει η σταγόνα που θα φέρει την απομάκρυνση του Μίχαελ Σκίμπε από τον πάγκο της ομάδας. Η αποστολή της εθνικής Ελλάδας επιστρέφει το μεσημέρι από τη Φινλανδία και όλα δείχνουν πως θα προχωρήσουν οι διαδικασίες “διαζυγίου”. Στην ομοσπονδία θα προσπαθήσουν να μην χαθεί χρόνος  ενόψει και των […]

Η νέα τραγική εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδας στην ήττα της από τη Φινλανδία ίσως και να γίνει η σταγόνα που θα φέρει την απομάκρυνση του Μίχαελ Σκίμπε από τον πάγκο της ομάδας.

Η αποστολή της εθνικής Ελλάδας επιστρέφει το μεσημέρι από τη Φινλανδία και όλα δείχνουν πως θα προχωρήσουν οι διαδικασίες “διαζυγίου”.

Στην ομοσπονδία θα προσπαθήσουν να μην χαθεί χρόνος  ενόψει και των προκριματικών για το Euro 2020 που αρχίζουν το Μάρτιο. Η κλήρωση των ομίλων θα γίνει στις 2 Δεκεμβρίου και θα προκύψουν πέντε όμιλοι των πέντε ομάδων και άλλοι πέντε των έξι ομάδων.

Οι δύο πρώτες κάθε γκρουπ να προκριθούν στα τελικά.

Όσον αφορά τον διάδοχο του Σκίμπε, ήδη ακούγονται τα ονόματα του Άγγελου Αναστασιάδη και του Λάζλο Μπόλονι. Πάντως, αν δεν έχει αποκτηθεί νέος προπονητής, δεν αποκλείεται στα εναπομείναντα ματς για το Nations League να καθίσει στον πάγκο -σε ρόλο υπηρεσιακού- ο Κώστας Τσάνας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις