Αθήνα

°C

Σάββατο

24

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διακινούσε ηρωίνη από το… παράθυρο του σπιτιού του
ΕΛΛΑΔΑ

Διακινούσε ηρωίνη από το… παράθυρο του σπιτιού του

Σε… άλλο επίπεδο είχε πάει το εμπόριο ναρκωτικών ένας 39χρονος από το Αίγιο, ο οποίος διακινούσε ηρωίνη χωρίς καν να βγει από το σπίτι του! Ο 39χρονος διακινητής ηρωίνης, απλώς άνοιγε το παράθυρο του σπιτιού, εφοδίαζε τους «πελάτες» του με την ποσότητα που ήθελαν και εισέπραττε το αντίτιμο. Ο τρόπος που είχε επιλέξει να διαθέτει […]

Σε… άλλο επίπεδο είχε πάει το εμπόριο ναρκωτικών ένας 39χρονος από το Αίγιο, ο οποίος διακινούσε ηρωίνη χωρίς καν να βγει από το σπίτι του!

Ο 39χρονος διακινητής ηρωίνης, απλώς άνοιγε το παράθυρο του σπιτιού, εφοδίαζε τους «πελάτες» του με την ποσότητα που ήθελαν και εισέπραττε το αντίτιμο.

Ο τρόπος που είχε επιλέξει να διαθέτει το παράνομο εμπόρευμά του έγινε αντιληπτός στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιαλείας, οι οποίοι τον έπιασαν κυριολεκτικά στα πράσα το πρωί του Σαββάτου, πάνω στην αγοροπωλησία που έκανε με έναν 47χρονο ο οποίος αγόρασε ένα «φιξάκι» με ένα γραμμάριο ηρωίνης.

Στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 39χρονου, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν μια συσκευασία με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους οκτώ γραμμαρίων, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές και ένα τμήμα πλακιδίου με υπολείμματα ηρωίνης, ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 20 εκατοστών και 245 ευρώ.

Ο διακινητής και ο «πελάτης» του συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου που άσκησε στον πρώτο δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών και στον δεύτερο για αγορά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις