Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός (vid)

Με το δεξί ξεκίνησε την ευρωπαϊκή του πορεία ο Παναθηναϊκός, που κέρδισε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ μέσα στην “απόρθητη”  έδρα του ΟΑΚΑ με 89-84. Οι «Πράσινοι» μπορεί να δυσκολεύτηκαν απέναντι στους σκληροτράχηλους Ισραηλινούς, αλλά κατάφεραν να πάρουν την νίκη και να διατηρήσουν το εξαιρετικό σερί νικηφόρων αγώνων στην πρεμιέρα της Euroleague. Το «Τριφύλλι» είχε το […]

Με το δεξί ξεκίνησε την ευρωπαϊκή του πορεία ο Παναθηναϊκός, που κέρδισε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ μέσα στην “απόρθητη”  έδρα του ΟΑΚΑ με 89-84. Οι «Πράσινοι» μπορεί να δυσκολεύτηκαν απέναντι στους σκληροτράχηλους Ισραηλινούς, αλλά κατάφεραν να πάρουν την νίκη και να διατηρήσουν το εξαιρετικό σερί νικηφόρων αγώνων στην πρεμιέρα της Euroleague.

Το «Τριφύλλι» είχε το προβάδισμα καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, αλλά παραλίγο να κάνει «χαρακίρι» λίγα λεπτά πριν το τέλος, αφήνοντας χώρους στους παίκτες της Μακάμπι να πλησιάσουν στο σκορ.

Με την απόδοση τους ξεχώρισαν οι Ματ Λοτζέσκι (20 π.) και Κιθ Λάνγκφορντ (13 π.), με το Νικ Καλάθη να πραγματοποιεί άλλη μία καταπληκτική εμφάνιση, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις