Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Άνοιγμα με μεγάλη πτώση και για το ελληνικό Χρηματιστήριο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άνοιγμα με μεγάλη πτώση και για το ελληνικό Χρηματιστήριο

Το ελληνικό χρηματιστήριο δε ξέφυγε από τη δίνη της καθοδικής πορείας των διεθνών χρηματιστηριακών αγορών, αφού η συνεδρίαση της Πέμπτης ξεκίνησε με σημαντική πτώση. Η χτεσινή βουτιά της Wall Street μαζί με τους χαμηλούς δείκτες των ασιατικών αγορών ασκούν σοβαρές πιέσεις στην Ευρώπη. Στο Χρηματιστήριο Αθηνών ο Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώνεται στις 612,48 μονάδες, ανακάμπτοντας […]

Το ελληνικό χρηματιστήριο δε ξέφυγε από τη δίνη της καθοδικής πορείας των διεθνών χρηματιστηριακών αγορών, αφού η συνεδρίαση της Πέμπτης ξεκίνησε με σημαντική πτώση. Η χτεσινή βουτιά της Wall Street μαζί με τους χαμηλούς δείκτες των ασιατικών αγορών ασκούν σοβαρές πιέσεις στην Ευρώπη.

Στο Χρηματιστήριο Αθηνών ο Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώνεται στις 612,48 μονάδες, ανακάμπτοντας από την προηγούμενη κατώτερη τιμή των 610,51 μονάδων. Τόσο ο δείκτης υψηλής όσο και ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης σημειώνουν υποχώρηση σε ποσοστό 2,16% και 2,54% αντίστοιχα.

Τις μεγαλύτερες απώλειες παρουσιάζουν οι δείκτες των Τραπεζών (-2,68%), της Υγείας (-2,60%) και των Προσωπικών Προϊόντων (-2,22%).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις