Άνοιγμα με μεγάλη πτώση και για το ελληνικό Χρηματιστήριο

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άνοιγμα με μεγάλη πτώση και για το ελληνικό Χρηματιστήριο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Το ελληνικό χρηματιστήριο δε ξέφυγε από τη δίνη της καθοδικής πορείας των διεθνών χρηματιστηριακών αγορών, αφού η συνεδρίαση της Πέμπτης ξεκίνησε με σημαντική πτώση. Η χτεσινή βουτιά της Wall Street μαζί με τους χαμηλούς δείκτες των ασιατικών αγορών ασκούν σοβαρές πιέσεις στην Ευρώπη. Στο Χρηματιστήριο Αθηνών ο Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώνεται στις 612,48 μονάδες, ανακάμπτοντας […]

11.10.2018 | 11:42

Το ελληνικό χρηματιστήριο δε ξέφυγε από τη δίνη της καθοδικής πορείας των διεθνών χρηματιστηριακών αγορών, αφού η συνεδρίαση της Πέμπτης ξεκίνησε με σημαντική πτώση. Η χτεσινή βουτιά της Wall Street μαζί με τους χαμηλούς δείκτες των ασιατικών αγορών ασκούν σοβαρές πιέσεις στην Ευρώπη.

Στο Χρηματιστήριο Αθηνών ο Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώνεται στις 612,48 μονάδες, ανακάμπτοντας από την προηγούμενη κατώτερη τιμή των 610,51 μονάδων. Τόσο ο δείκτης υψηλής όσο και ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης σημειώνουν υποχώρηση σε ποσοστό 2,16% και 2,54% αντίστοιχα.

Τις μεγαλύτερες απώλειες παρουσιάζουν οι δείκτες των Τραπεζών (-2,68%), της Υγείας (-2,60%) και των Προσωπικών Προϊόντων (-2,22%).

Exit mobile version