Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Έρχεται στην Αθήνα το προκλητικό και γεμάτο χιούμορ F@cking Men
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έρχεται στην Αθήνα το προκλητικό και γεμάτο χιούμορ F@cking Men

Μετά από τέσσερα χρόνια sold-out παραστάσεων στο Λονδίνο, έρχεται και στην Αθήνα το προκλητικό και γεμάτο χιούμορ Fucking Men. O γνωστός Αμερικανός συγγραφέας Joe Di Pietro έχει διασκευάσει ελεύθερα το Ερωτικό γαϊτανάκι του Άρθουρ Σνίτσλερ, μεταφέροντάς το στο σήμερα και στο τώρα της κάθε χώρας όπου παίζεται η παράσταση. «Ένας καινούριος άνθρωπος μπαίνει στη ζωή σου…» Δέκα άντρες όλων […]

Μετά από τέσσερα χρόνια sold-out παραστάσεων στο Λονδίνο, έρχεται και στην Αθήνα το προκλητικό και γεμάτο χιούμορ Fucking Men.

O γνωστός Αμερικανός συγγραφέας Joe Di Pietro έχει διασκευάσει ελεύθερα το Ερωτικό γαϊτανάκι του Άρθουρ Σνίτσλερ, μεταφέροντάς το στο σήμερα και στο τώρα της κάθε χώρας όπου παίζεται η παράσταση.

«Ένας καινούριος άνθρωπος μπαίνει στη ζωή σου…» Δέκα άντρες όλων των ηλικιών και των κοινωνικών τάξεων: ο έσκορτ, ο στρατιώτης, ο φοιτητής, ο μεταπτυχιακός, ο παντρεμένος, ο επιχειρηματίας, ο μπάρμαν, ο συγγραφέας, ο ηθοποιός και ο δημοσιογράφος μάς μεταφέρουν σ’ ένα αποκαλυπτικό πανόραμα της σύγχρονης ερωτικής σκηνής. Μέσα από το βλέμμα της ομοφυλοφιλίας, ένα έργο που μιλάει για τον έρωτα και το συναίσθημα ως δυνάμεις οι οποίες υπερβαίνουν τα φύλα και κάνουν τα φύλα να υπερβαίνουν τον εαυτό τους. Γιατί όπως το καλό σεξ, κάθε στιγμή της ζωής που περνάει σε αφήνει να ζητάς κάτι ακόμα.

*Η παράσταση είναι αυστηρά ακατάλληλη για άτομα κάτω των 18 ετών.

Ερμηνεύουν

Περικλής Ασημακόπουλος, Άρης Βέβης, Ορφέας Γεωργίου, Άλεξ Γκόντοβος, Γιώργος Κυριακόπουλος, Βασίλης Λιάκος, Νίκος Μέλλος, Γιώργης Παρταλίδης, Νίκος Σαμουρίδης, Βλάσσης Χρυσικόπουλος

Παραστάσεις: Πρεμιέρα Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018, ώρα 9:00 μ.μ.

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Παρασκευή-Σάββατο στις 21:00, Κυριακή στις 18:15

Τιμές εισιτηρίων: 
Γενική είσοδος: 18€, Φοιτητικό, ανέργων: 15€, Ατέλειες ηθοποιών: 5€

Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr

Διάρκεια παράστασης: 120’ (με διάλειμμα)

VAULT Theatre Plus, Μελενίκου 26, Βοτανικός (σταθμός μετρό Κεραμεικός)
Τηλ.: 213 0356472

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις