Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κλεμμένη μοτοσυκλέτα… “γύρισε” στον ιδιοκτήτη της τρία χρόνια μετά
ΕΛΛΑΔΑ

Κλεμμένη μοτοσυκλέτα… “γύρισε” στον ιδιοκτήτη της τρία χρόνια μετά

Τρία ολόκληρα χρόνια κυκλοφορούσε ανενόχλητος με κλεμμένη μηχανή ένας νεαρός Έλληνας στην Καβάλα. Η αστυνομία όμως έβαλε τέλος… στις βόλτες του, αφού έστω και τώρα κατάφερε να τον εντοπίσει. Ο νεαρός είχε κλέψει τη μηχανή, ανήμερα των Χριστουγέννων του 2015, έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη της στην πόλη της Καβάλας. Ο 29χρονος δράστης εντοπίστηκε […]

Αποτέλεσμα εικόνας για κλεμμένη μηχανή

Τρία ολόκληρα χρόνια κυκλοφορούσε ανενόχλητος με κλεμμένη μηχανή ένας νεαρός Έλληνας στην Καβάλα. Η αστυνομία όμως έβαλε τέλος… στις βόλτες του, αφού έστω και τώρα κατάφερε να τον εντοπίσει.

Ο νεαρός είχε κλέψει τη μηχανή, ανήμερα των Χριστουγέννων του 2015, έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη της στην πόλη της Καβάλας.

Ο 29χρονος δράστης εντοπίστηκε να κυκλοφορεί με τη μηχανή, της οποίας είχε αποξέσει τους αριθμούς πλαισίου και κινητήρα, αλλά δεν συνελήφθη μια και είχε παρέλθει προ πολλού το αυτόφωρο.

Η μοτοσικλέτα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της που την είχε πια… ξεγράψει και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του νεαρού υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις