Κλεμμένη μοτοσυκλέτα… “γύρισε” στον ιδιοκτήτη της τρία χρόνια μετά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλεμμένη μοτοσυκλέτα… “γύρισε” στον ιδιοκτήτη της τρία χρόνια μετά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Τρία ολόκληρα χρόνια κυκλοφορούσε ανενόχλητος με κλεμμένη μηχανή ένας νεαρός Έλληνας στην Καβάλα. Η αστυνομία όμως έβαλε τέλος… στις βόλτες του, αφού έστω και τώρα κατάφερε να τον εντοπίσει. Ο νεαρός είχε κλέψει τη μηχανή, ανήμερα των Χριστουγέννων του 2015, έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη της στην πόλη της Καβάλας. Ο 29χρονος δράστης εντοπίστηκε […]

10.10.2018 | 12:43

Τρία ολόκληρα χρόνια κυκλοφορούσε ανενόχλητος με κλεμμένη μηχανή ένας νεαρός Έλληνας στην Καβάλα. Η αστυνομία όμως έβαλε τέλος… στις βόλτες του, αφού έστω και τώρα κατάφερε να τον εντοπίσει.

Ο νεαρός είχε κλέψει τη μηχανή, ανήμερα των Χριστουγέννων του 2015, έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη της στην πόλη της Καβάλας.

Ο 29χρονος δράστης εντοπίστηκε να κυκλοφορεί με τη μηχανή, της οποίας είχε αποξέσει τους αριθμούς πλαισίου και κινητήρα, αλλά δεν συνελήφθη μια και είχε παρέλθει προ πολλού το αυτόφωρο.

Η μοτοσικλέτα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της που την είχε πια… ξεγράψει και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του νεαρού υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Exit mobile version