Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM: Χτύπησαν και ποδοπάτησαν κοπέλα κατά τη διάρκεια δοκιμασίας! (vid)
LIFESTYLE

GNTM: Χτύπησαν και ποδοπάτησαν κοπέλα κατά τη διάρκεια δοκιμασίας! (vid)

Ο ανταγωνισμός έχει χτυπήσει κόκκινο στο Greece’s Next Top Model , με τα 70 μοντέλα που πέρασαν στο Bootcamp να διεκδικούν σήμερα μια θέση στην 40άδα. Στο πλαίσιο αυτό, τα κορίτσια θα κληθούν να φέρουν εις πέρα απόψε μια επαγγελματική φωτογράφιση ως μοντέλα, και τα αίματα «ανάβουν», όπως φαίνεται σε σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στη […]

Αποτέλεσμα εικόνας για gntm

Ο ανταγωνισμός έχει χτυπήσει κόκκινο στο Greece’s Next Top Model , με τα 70 μοντέλα που πέρασαν στο Bootcamp να διεκδικούν σήμερα μια θέση στην 40άδα.

Στο πλαίσιο αυτό, τα κορίτσια θα κληθούν να φέρουν εις πέρα απόψε μια επαγγελματική φωτογράφιση ως μοντέλα, και τα αίματα «ανάβουν», όπως φαίνεται σε σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στη «Φωλιά των Κού Κου».

«Η Βίκυ σας είπε ξεκάθαρα ότι πρέπει να πάρετε από μία κρεμάστρα η καθεμιά. Κάποιοι σηκώσατε ολόκληρο τον καλόγερο. Δεν είναι ψώνια. Υποτίθεται πρέπει να διαλέξετε ένα item για το styling. Το κάνατε εντελώς λάθος! Αυτές που έχετε πάρει extra, θα αναγκαστείτε να το δώσετε και θα διαλέξει αυτή που δεν έχει. Για να μάθετε να ακούτε και λίγο», είπε η Art director «τιμωρώντας» όσες δεν υπάκουσαν στις οδηγίες.

Όσο για τις διαγωνιζόμενες… φαίνεται πως θα διεκδικήσουν με κάθε τρόπο μια θέση στο GNTM. «Το θέμα είναι να ακούμε και αφού ακούμε, μετά να πράττουμε. Σε περίπτωση που βρεθώ χτυπημένη, όπως κάποια κοπέλα που τη χτύπησαν ή την ποδοπάτησαν για να πάρουν κάτι. Δεν θα είμαι καθόλου καλή» προειδοποιεί παίκτρια αποκαλύπτοντας για τη δοκιμασία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις