Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Δεν υπάρχει ο Εμπαπέ! Εξωπραγματικός, έβαλε 4 γκολάρες σε λίγα λεπτά! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεν υπάρχει ο Εμπαπέ! Εξωπραγματικός, έβαλε 4 γκολάρες σε λίγα λεπτά! (vid)

Ολόκληρη η ομάδα προσκυνά τον Κιλιάν Εμπαπέ μετά το σόου στο ντέρμπι της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λιόν Ο 20χρονος Γάλλος επιθετικός ήταν ασταμάτητος και πέτυχε 4 γκολ σε μόλις 13 λεπτά για το επιβλητικό 5-0 της ομάδας του στο ματς. Οι πρωταθλητές Γαλλίας συνέτριψαν με 5-0 τη Λιόν στο «Παρκ ντε Πρενς» και […]

Ολόκληρη η ομάδα προσκυνά τον Κιλιάν Εμπαπέ μετά το σόου στο ντέρμπι της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λιόν

Ο 20χρονος Γάλλος επιθετικός ήταν ασταμάτητος και πέτυχε 4 γκολ σε μόλις 13 λεπτά για το επιβλητικό 5-0 της ομάδας του στο ματς.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας συνέτριψαν με 5-0 τη Λιόν στο «Παρκ ντε Πρενς» και έκαναν το «9 στα 9» στη Ligue 1, παρότι οι φιλοξενούμενοι αποδείχθηκαν ανταγωνιστικοί για σχεδόν μια ώρα αγώνα.

Αποτέλεσμα εικόνας για kylian mbappe

Οι Παριζιάνοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Νεϊμάρ μόλις στο 9ο λεπτό του αγώνα, όμως οι «λιονέ» θα μπορούσαν να έχουν ισοφαρίσει το ματς σε αρκετές περιπτώσεις, αν δεν έβρισαν μπροστά τους τον εξαιρετικό Μπουφόν.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας με σωρεία επεμβάσεων κράτησε το προβάδισμα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο ολοκληρώθηκε με δέκα παίκτες και στις δύο πλευρές, μετά τις αποβολές του Κιμπέμπε στο 35΄ και του Τουζάρ στο 45΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, ανέλαβε δράση ο Εμπαπέ και με «χτυπώντας» σαν πολυβόλο από το 61΄μέχρι και το 74΄, σκόραρε τέσσερις φορές, «τρελαίνοντας» τους οπαδούς της ομάδας του και ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ, στο εντυπωσιακό 5-0.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις