Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Nurmagomedov: “Ο McGregor προσέβαλε τον πατέρα μου” – Ρεβάνς ζητά ο Ιρλανδός
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Nurmagomedov: “Ο McGregor προσέβαλε τον πατέρα μου” – Ρεβάνς ζητά ο Ιρλανδός

Η «μονομαχία» τους καθήλωσε τους πάντες. Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ ηττήθηκε κατά κράτος από τον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ και δεν πήγε καν στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα τους. Η πρώτη του αντίδραση όμως ήρθε μέσω twitter. Ο Ιρλανδός έστειλε… μήνυμα στον Ρώσο αντίπαλό του, ζητώντας ρεβάνς! «Καλό χτύπημα. Ανυπομονώ για το νέο αγώνα» ήταν το […]

Η «μονομαχία» τους καθήλωσε τους πάντες. Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ ηττήθηκε κατά κράτος από τον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ και δεν πήγε καν στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα τους.

Η πρώτη του αντίδραση όμως ήρθε μέσω twitter.

Ο Ιρλανδός έστειλε… μήνυμα στον Ρώσο αντίπαλό του, ζητώντας ρεβάνς!

«Καλό χτύπημα. Ανυπομονώ για το νέο αγώνα» ήταν το λιτό μήνυμα του Ιρλανδού.

Νωρίτερα ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο που βρέθηκε στην T-Mobile Arena του Λας Βέγκας και από το άθλημα, αλλά δεν έδειξε διατεθειμένος να κάνει κάτι ανάλογο και προς τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, για τις συμπλοκές που ακολούθησαν της νίκης του στο UFC.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στο UFC και το Λας Βέγκας. Δεν έδειξα την καλύτερη πλευρά μου, αλλά είμαι άνθρωπος. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος μιλά τόσο για μένα επειδή βγήκα από το κλουβί. Τι έχουν να πουν που ο ΜακΓκρέγκορ μιλούσε για τη θρησκεία μου, την πατρίδα μου, τον πατέρα μου; Ήρθε στο Μπρούκλιν και έσπασε ένα λεωφορείο. Παραλίγο να σκοτώσει κόσμο εκεί. Αυτά δεν έχουν σημασία;» ανέφερε αρχικά ο μεγάλος νικητής του αγώνα του UFC.

“Ο πατέρας μου με δίδαξε σεβασμό. Όλοι όσοι είναι δίπλα μου ξέρουν ποιος είμαι. Είχα πει και πριν τον αγώνα πως αυτός ο τύπος θα εγκαταλείψει τον αγώνα. Τον λένε δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, αλλά σήμερα εγκατέλειψε. Γι’ αυτό η ζώνη ανήκει σε μένα, που είναι αναμφίβολα και αήττητος ο πρωταθλητής», τόνισε ο Νουρμαγκομέντοφ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις