Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Εκπρόσωπος Ζάεφ: Καμία επίσημη συνάντηση με την Μαρία Σπυράκη (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκπρόσωπος Ζάεφ: Καμία επίσημη συνάντηση με την Μαρία Σπυράκη (vid)

«Δεν υπήρξε καμία επίσημη συνάντηση Ζάεφ-Σπυράκη» αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ Μίλε Μποζνακόφσκι με αποκλειστική δήλωσή του στο «IBNA» και στο «Star». Σε ερώτηση για το αν η συνάντηση της Ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας με τον Πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ της Μακεδονίας ήταν τυχαία ή συμφωνημένη, ο Mile Bosnjakovski, απέφυγε να απαντήσει και δήλωσε ότι δεν […]

«Δεν υπήρξε καμία επίσημη συνάντηση Ζάεφ-Σπυράκη» αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ Μίλε Μποζνακόφσκι με αποκλειστική δήλωσή του στο «IBNA» και στο «Star».

Σε ερώτηση για το αν η συνάντηση της Ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας με τον Πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ της Μακεδονίας ήταν τυχαία ή συμφωνημένη, ο Mile Bosnjakovski, απέφυγε να απαντήσει και δήλωσε ότι δεν υπήρξε καμιά επίσημη συνάντηση μεταξύ του Ζόραν Ζάεφ και της Μαρίας Σπυράκη.

Συγκεκριμένα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Κυβέρνησης της πΓΔΜ της Μακεδονίας Mile Bosnjakovski δήλωσε «Δεν υπήρξε καμία επίσημη συνάντηση του Πρωθυπουργού Zoran Zaev με την Μαρία Σπυράκη ή άλλο μέλος της αντιπολίτευσης της Ελλάδας.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στις Βρυξέλλες το περασμένο έτος, ο πρωθυπουργός και η Μαρία Σπυράκη είχαν μια σύντομη συνάντηση σε καφέ, όπως είχε και με αρκετούς Ευρωβουλευτές και πολιτικούς από διάφορες χώρες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις