Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Έκαψαν ζωντανό ύποπτο για κλοπή – Ζητωκραυγάζουν, παράλληλα τον χτυπούν (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Έκαψαν ζωντανό ύποπτο για κλοπή – Ζητωκραυγάζουν, παράλληλα τον χτυπούν (vid)

Πάνω από 800 άτομα συγκεντρώθηκαν σε πλατεία της πόλης Σάντο Τομάς στην επαρχία Τσουμπιβίλκας, του Περού για να δουν από κοντά την φρικτή τιμωρία του Βιθέντε Πιμεντέλ Χουάιτσο. Το θύμα του λιντσαρίσματος, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα πιάστηκε νωρίτερα επ’ αυτοφώρω να κλέβει ανταλλακτικά από αυτοκίνητο. Οι κάτοικοι πήραν το νόμο στα χέρια τους και […]

Πάνω από 800 άτομα συγκεντρώθηκαν σε πλατεία της πόλης Σάντο Τομάς στην επαρχία Τσουμπιβίλκας, του Περού για να δουν από κοντά την φρικτή τιμωρία του Βιθέντε Πιμεντέλ Χουάιτσο.

Το θύμα του λιντσαρίσματος, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα πιάστηκε νωρίτερα επ’ αυτοφώρω να κλέβει ανταλλακτικά από αυτοκίνητο.

Οι κάτοικοι πήραν το νόμο στα χέρια τους και τον οδήγησαν στην πλατεία, όπου τον έδεσαν σε μια κολόνα. Αφού τον περιέλουσαν με πετρέλαιο του πέταξαν ένα φλεγόμενο αντικείμενο με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες, ενώ το πλήθος ξεσπούσε σε ζητωκραυγές. Κάποιοι μάλιστα διακρίνονται στο βίντεο να τρέχουν προς το μέρος του και να τον χτυπούν.

Αν και κατέφθασαν 45 αστυνομικοί δεν κατάφεραν να αποτρέψουν το λιντσάρισμα. Όταν έσβησαν τη φωτιά μετέφεραν τον 41χρονο σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με εγκαύματα τρίτου βαθμού στο 45% του σώματός του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις