Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έξαλλη η Σκορδά με τον Ουγγαρέζο: “Κάνεις σαν πέντε χρονών”
LIFESTYLE

Έξαλλη η Σκορδά με τον Ουγγαρέζο: “Κάνεις σαν πέντε χρονών”

«Κάνεις σαν πέντε χρονών» είπε φανερά εκνευρισμένη η Φαίη Σκορδά στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, όταν εκείνος παραδέχτηκε στον αέρα της εκπομπής ότι μπλόκαρε στο Instagram τη δημοσιογράφο Νίκη Λεμονή. «Όποιον δεν έχω όρεξη ούτε να τον βλέπω τον κάνω, δε θέλω να το συζητήσω! Ό,τι θέλω κάνω, δικό μου είναι το instagram», απάντησε στον ίδιο τόνο […]

Αποτέλεσμα εικόνας για σκορδα εκπομπη

«Κάνεις σαν πέντε χρονών» είπε φανερά εκνευρισμένη η Φαίη Σκορδά στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, όταν εκείνος παραδέχτηκε στον αέρα της εκπομπής ότι μπλόκαρε στο Instagram τη δημοσιογράφο Νίκη Λεμονή.

«Όποιον δεν έχω όρεξη ούτε να τον βλέπω τον κάνω, δε θέλω να το συζητήσω! Ό,τι θέλω κάνω, δικό μου είναι το instagram», απάντησε στον ίδιο τόνο ο συνεργάτης της εκπομπής, με την Σκορδά να συνεχίζει:

«Δεν είναι ωραίο Δημήτρη! Μπλόκαρες την Νίκη και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Άκουσέ με, είναι ανώριμο, αφού έχεις ανοιχτό λογαριασμό, δεν σε τιμά αυτό».

Τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τσαντίστηκε και της απάντησε: «το τι με τιμά άσε με να το ξέρω εγώ».

«Είναι μικροπρεπές, ανώριμο και παιδιάστικο»  του απάντησε η Φαίη Σκορδά με τον συνεργάτη της να λέει: «Ό,τι θέλω κάνω ρε. Θα μπλοκάρω και εσένα! Δε σέβεσαι τίποτα».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις