Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

26

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Χοντρή τουρκική πρόκληση: Προσπάθησαν να ανατρέψουν το σκάφος Έλληνα ψαροντουφεκά
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χοντρή τουρκική πρόκληση: Προσπάθησαν να ανατρέψουν το σκάφος Έλληνα ψαροντουφεκά

Οι Τούρκοι δεν σταματούν να προκαλούν, σπέρνοντας κάποιες φορές και τον τρόμο Αυτή τη φορά «χτύπησαν» στην περιοχή των Οινουσσών Ένας νεαρός ψαροτουφεκάς βρίσκονταν στα ελληνικά χωρικά ύδατα όταν τον προσέγγισε σκάφος της Τουρκικής Ακτοφυλακής και του ζήτησε τα στοιχεία του, θεωρώντας ότι βρίσκεται επί τουρκικών χωρικών υδάτων. Όταν αυτός αρνήθηκε, επιχείρησαν να δέσουν το […]

Οι Τούρκοι δεν σταματούν να προκαλούν, σπέρνοντας κάποιες φορές και τον τρόμο

Αυτή τη φορά «χτύπησαν» στην περιοχή των Οινουσσών

Ένας νεαρός ψαροτουφεκάς βρίσκονταν στα ελληνικά χωρικά ύδατα όταν τον προσέγγισε σκάφος της Τουρκικής Ακτοφυλακής και του ζήτησε τα στοιχεία του, θεωρώντας ότι βρίσκεται επί τουρκικών χωρικών υδάτων.

Όταν αυτός αρνήθηκε, επιχείρησαν να δέσουν το σκάφος του με το σκάφος του τουρκικού Λιμενικού και να τον τραβήξουν στη τουρκική πλευρά. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του ψαροτουφεκά, όταν αυτό δεν κατέστη δυνατό, προσπάθησαν να ανατρέψουν το σκάφος του αλλά και πάλι χωρίς επιτυχία.

Ευτυχώς η άμεση ανταπόκριση του Λιμενικού Σώματος της Χίου είχε σαν αποτέλεσμα την απομάκρυνση των Τούρκων και την ασφαλή λήξη του περιστατικού.

Η ανάρτηση του Αντώνη Κόντου

«Σήμερα πήγα ένα διαφορετικό ψαροτούφεκο. Ένα ψαροτούφεκο που Τούρκοι πήγαν να μου πάρουν τα στοιχεία! Μετά από λίγο πήγαν να με δέσουν και να με πάρουν μαζί τους!!! Και στο τέλος ίσως πήγαιναν να με ανατρέψουν η να με εμβολίσουν!!! Αν δεν ήταν το Λιμενικό μας εκεί ποιος ξέρει πού θα ήμουν;

(Για αυτούς που ξέρουν και ασχολούνται ήμουν στη Βάτο). Μάλλον ούτε το χόμπι μας δεν μπορούμε να κάνουμε σε αυτή την χώρα…»

Όσα είπε ο ψαροτουφεκάς στο Newsit:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις