Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ένωση Κεντρώων: “Εκλιπαρούν να αλλάξουν αυτό που οι ίδιοι νομοθέτησαν”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένωση Κεντρώων: “Εκλιπαρούν να αλλάξουν αυτό που οι ίδιοι νομοθέτησαν”

Με ανακοίνωση απαντά η Ένωση Κεντρώων στην συνέντευξη Τσακαλώτου στην ΕΡΤ, στην οποία ο υπουργός εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι δεν θα κοπούν οι συντάξεις. «Η συνέντευξη Τσακαλώτου στην ΕΡΤ φανέρωσε ότι η κυβέρνηση πειραματίζεται και το ότι βγήκαμε από τα μνημόνια είναι φαντασιοπληξία της κυβέρνησης», σημειώνει η Ε.Κ. «Η εξήγηση του κ. Τσακαλώτου ότι […]

Σχετική εικόνα

Με ανακοίνωση απαντά η Ένωση Κεντρώων στην συνέντευξη Τσακαλώτου στην ΕΡΤ, στην οποία ο υπουργός εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι δεν θα κοπούν οι συντάξεις.

«Η συνέντευξη Τσακαλώτου στην ΕΡΤ φανέρωσε ότι η κυβέρνηση πειραματίζεται και το ότι βγήκαμε από τα μνημόνια είναι φαντασιοπληξία της κυβέρνησης», σημειώνει η Ε.Κ.

«Η εξήγηση του κ. Τσακαλώτου ότι η πρώτη πρόταση να κοπούν οι συντάξεις, δεν έχει επί της ουσίας καμία επίπτωση, ενώ η δεύτερη να μην κοπούν, είναι η πρότασή της, είναι για μικρά παιδιά», προσθέτει.

Τέλος,  υπογραμμίζει:  «Πρώτα νομοθετούν να κόβονται οι συντάξεις και μετά εκλιπαρούν να μην κόβονται μηδενίζοντας τα αντίμετρα τα οποία ούτως η άλλως ήταν κοροϊδία κατά του λαού μας. Αυτό που λείπει στην χώρα μας είναι η ειλικρίνεια και η εντιμότητα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις