Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σαρώνει ο “Ζορμπάς” – Αγνοούνται 2 ηλικιωμένοι
ΕΛΛΑΔΑ

Σαρώνει ο “Ζορμπάς” – Αγνοούνται 2 ηλικιωμένοι

Μεγάλα προβλήματα και τεράστιες καταστροφές αφήνει πίσω του ο Ζορμπάς. Το φαινόμενο άφησε πίσω του σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης την Πελοπόννησο, καθώς ποτάμια υπερχείλισαν, οικισμοί εκκενώθηκαν, ενώ πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα. Τα μεγαλύτερα προβλήματα υπήρξαν κυρίως στην Αργολίδα, την Κόρινθο, αλλά και τη Μάνη. Πλέον και η Φθιώτιδα με την Εύβοια μετρούν τις πληγές τους […]

Μεγάλα προβλήματα και τεράστιες καταστροφές αφήνει πίσω του ο Ζορμπάς.

Το φαινόμενο άφησε πίσω του σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης την Πελοπόννησο, καθώς ποτάμια υπερχείλισαν, οικισμοί εκκενώθηκαν, ενώ πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα. Τα μεγαλύτερα προβλήματα υπήρξαν κυρίως στην Αργολίδα, την Κόρινθο, αλλά και τη Μάνη.

Πλέον και η Φθιώτιδα με την Εύβοια μετρούν τις πληγές τους από το πέρασμα του «Ζορμπά». Πέρα από τις καταστροφές, η πυροσβεστική αναζητά ζευγάρι ηλικιωμένων, που αγνοείται στην περιοχή ανάμεσα στο Μαντούδι και το Μετόχι. Τις προηγούμενες ώρες, κάποιοι ανέβηκαν σε ταράτσες για να προστατευθούν, ενώ οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Θανάση Καρακάντζα, ο οποίος τόνισε ότι αν δεν είχε διακοπεί η κυκλοφορία στον Θεολόγο και τη Μαλεσίνα, θα μιλούσαμε για νέα Μάνδρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις