Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ανατριχίλα και δάκρυα στο ΟΑΚΑ – Τρόπαιο με αποθέωση για Γιαννακόπουλο (pics-vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανατριχίλα και δάκρυα στο ΟΑΚΑ – Τρόπαιο με αποθέωση για Γιαννακόπουλο (pics-vid)

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρώτο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” στο ΟΑΚΑ, επικρατώντας μετά τη Χίμκι και της Φενέρμπαχτσε με 85-80. Κορυφαίοι για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, οι Παπαπέτρου και Ντεσόν Τόμας, σε ένα ματς που ξεχώρισε και πάλι, η αποθέωση για τον εμβληματικό ηγέτη της “πράσινης” ΚΑΕ. Σε ένα «σκληρό» ματς επιπέδου Euroleague, Παναθηναϊκός και […]

Σε ένα «σκληρό» ματς επιπέδου Euroleague, Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε «πάλεψαν» για τη νίκη και το πρώτο τρόπαιο στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», με τους «πράσινους» να αναδεικνύονται τελικά νικητές στον τελικό με σκορ 85-80.

Παρά τη μέτρια εικόνα του Νικ Καλάθη, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και με πλουραλισμό στην επίθεση με 5 παίκτες «διψήφιους», κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο προς τιμήν του κορυφαίου διοικητικού ηγέτη του Τριφυλλιού.

Δάκρυα για τον αξέχαστο Παύλο

Πολύ συγκινητικές εικόνες στο ΟΑΚΑ και μετά το τέλος του πρώτου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», με φίλους και αντιπάλους του Τριφυλλιού να δακρύζουν στο video για τον κορυφαίο παράγοντα στην ιστορία του Παναθηναϊκού.

Ο Νικ Καλάθης ως αρχηγός της ομάδας σήκωσε το πρώτο τρόπαιο του τουρνουά για τον νικητή Παναθηναϊκό, το οποίο ήταν στο σχήμα τριφυλλιού και έφερε πάνω του τη μορφή του Παύλου Γιαννακόπουλου, ενώ όλοι οι παίκτες παρέλαβαν ειδικά μετάλλια.

Νωρίτερα όμως και αμέσως μετά τη λήξη του ματς, τα φώτα έσβησαν για να παρουσιαστεί ένα video με εικόνες και λόγια του εμβληματικού ηγέτη της «πράσινης» ΚΑΕ, που έκαναν ακόμη και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να βουρκώσει, την ώρα που φίλοι του Παναθηναϊκού φώναζαν το σύνθημα «Παύλος θεός Γιαννακόπουλος».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις