Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τότι: «Ήθελα να ρίξω μπουνιά στον Νέντβεντ»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τότι: «Ήθελα να ρίξω μπουνιά στον Νέντβεντ»

Με την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του γιόρτασε ο Φραντσέσκο Τότι τα 42α γενέθλιά του. Στο βιβλίο του Un capitano, ο μύθος της Ρόμα θυμήθηκε τον αγώνα της Εθνικής Ιταλίας με την Τσεχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 το οποίο κατέκτησαν οι Azzurri. Ο αρχηγός της Ρόμα κάνει ειδική αναφορά στον Πάβελ Νέντβεντ και εκφράζει την […]

Με την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του γιόρτασε ο Φραντσέσκο Τότι τα 42α γενέθλιά του.

Στο βιβλίο του Un capitano, ο μύθος της Ρόμα θυμήθηκε τον αγώνα της Εθνικής Ιταλίας με την Τσεχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 το οποίο κατέκτησαν οι Azzurri.

Ο αρχηγός της Ρόμα κάνει ειδική αναφορά στον Πάβελ Νέντβεντ και εκφράζει την άποψή του για τον 46χρονο πλέον Τσέχο πρώην διεθνή μέσο.

«Εκείνη τη μέρα ο Νέντβεντ ήταν σε τρελή φόρμα και με πονάει που το λέω αυτό γιατί δεν μπορούσα να τον αντιμετωπίσω σε κανένα σημείο του γηπέδου» έγραψε ο Τότι.

«Ήταν ένας μεγάλος γκρινιάρης. Του έκανες ένα απλό τάκλιν και έφευγε δέκα μέτρα μακριά. Σε έκανε να θες να του ρίξεις μπουνιά και αυτό κάτι λέει. Βέβαια παρόλο που είπα όλα αυτά για τον Νέντβεντ, δεν μπορώ να μην πω ότι ήταν ένας εξαιρετικός παίκτης. Ήταν τόσο καλός σε εκείνο το παιχνίδι που ο Μπουφόν χρειάστηκε να επέμβει 3-4 φορές», τόνισε.

«Όπως είπα και πριν μπορεί να τον μισούσα σαν παίκτη, ένα συναίσθημα που ομολογώ ότι ποτέ δεν έκρυψα για εκείνον, όμως του αναγνωρίζω το γεγονός πως με πλησίασε στην κλήρωση του Champions League και με ρώτησε το πώς αισθάνομαι τώρα που τελείωσα την καριέρα μου», πρόσθεσε ο Τότι.

Αποτέλεσμα εικόνας για totti

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις