Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Η συγγνώμη του Αμρ Ουάρντα και η αγκαλιά…
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η συγγνώμη του Αμρ Ουάρντα και η αγκαλιά…

Μετά τον παραγκωνισμό του στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Άρη και τη διαφαινόμενη απουσία του από την αποστολή ενόψει Ολυμπιακού, ο Αμρ Ουάρντα συναντήθηκε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώπιον του οποίου έδειξε μεταμέλεια O Αμρ Ουάρντα έχει μπει στο πάγο από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο δείχνει να έχει καταλάβει το λάθος του και γι’ αυτό […]

Μετά τον παραγκωνισμό του στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Άρη και τη διαφαινόμενη απουσία του από την αποστολή ενόψει Ολυμπιακού, ο Αμρ Ουάρντα συναντήθηκε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώπιον του οποίου έδειξε μεταμέλεια

O Αμρ Ουάρντα έχει μπει στο πάγο από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο δείχνει να έχει καταλάβει το λάθος του και γι’ αυτό δηλώνει δημόσια την εκτίμηση προς τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ.

Το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός πριν από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, οδήγησε τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην απόφαση να μην τον υπολογίζει για τα δύο παιχνίδια με Άρη και Ολυμπιακό.

Αποτέλεσμα εικόνας για warda amr

Ο Ουάρντα δηλώνει μετανιωμένος για την συμπεριφορά του και δείχνει να έχει καταλάβει το λάθος του. Γι’ αυτό σήμερα προχώρησε σε μια δήλωση δημόσιας συγγνώμης από τον Ρουμάνο προπονητή και τους συμπαίκτες του.

Έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook: «We continue together». Μάλιστα επέλεξε η ανάρτηση του να συνοδεύεται από μια φωτογραφία με τον ίδιο και τον Λουτσέσκου αγκαλιασμένους μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ στο «Ντα Λουζ», όπου είχε πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις