Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Και τον ΛΕ.ΠΑ. είχαν ληστέψει οι κακοποιοί με τα… χειμωνιάτικα, του Πέτρου Καρσιώτη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και τον ΛΕ.ΠΑ. είχαν ληστέψει οι κακοποιοί με τα… χειμωνιάτικα, του Πέτρου Καρσιώτη

Του Πέτρου Καρσιώτη Και στη μεζονέτα του δημοφιλούς τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή, όπως αποδεικνύεται από τα ευρήματα στην κατοχή τους, είχαν εισβάλει οι ληστές με τα… μακρυμάνικα! Η ΕΛΑΣ κάλεσε τον ΛΕ-ΠΑ να αναγνωρίσει Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κάλεσαν τον ΛΕ-ΠΑ να αναγνωρίσει κλοπιμαία των δύο Αλβανών και ο τραγουδιστής ανέφερε ότι ήταν δικές τους δύο […]

Αποτέλεσμα εικόνας για καρσιωτης

Του Πέτρου Καρσιώτη

Και στη μεζονέτα του δημοφιλούς τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή, όπως αποδεικνύεται από τα ευρήματα στην κατοχή τους, είχαν εισβάλει οι ληστές με τα… μακρυμάνικα!

Η ΕΛΑΣ κάλεσε τον ΛΕ-ΠΑ να αναγνωρίσει

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κάλεσαν τον ΛΕ-ΠΑ να αναγνωρίσει κλοπιμαία των δύο Αλβανών και ο τραγουδιστής ανέφερε ότι ήταν δικές τους δύο κολόνιες και δύο από τα ρολόγια που κατασχέθηκαν.

Τα ρολόγια της συλλογής που είχαν αφαιρέσει ήταν 25, που σημαίνει ότι έχουν διοχετευτεί σε κλεπταποδόχους τα υπόλοιπα.

Ξημερώματα της 3ης Απριλίου

Η ληστεία στη μεζονέτα της Βουλιαγμένης έγινε ξημερώματα της 3ης Απριλίου

Οι κουκουλοφόροι ενώ ο τραγουδιστής έλειπε στο εξωτερικό, για επαγγελματικές του υποχρεώσεις,  μπήκαν αρχικά από την κουζίνα στο ισόγειο.

Κατέβηκαν με τις κουκούλες τα κεφάλια και τα πιστόλια στα χέρια στο υπόγειο, όπου κοιμούνταν οι δύο οικιακές βοηθοί του τραγουδιστή.

Τις ξύπνησαν και τις κράτησαν ακίνητες

Τις ξύπνησαν και τις κρατούσαν ακίνητες, όση ώρα συνεργός τους ανέβηκε στους άλλους ορόφους της μεζονέτας και ερεύνησε τους χώρους για να βρει μετρητά και κοσμήματα.

Εντόπισε τη συλλογή του ΛΕ-ΠΑ από ρολόγια και αφαίρεσε είκοσι πέντε πανάκριβα κομμάτια.

Επίσης, απέσπασαν και 1000 ευρώ από τις έντρομες οικιακές βοηθούς.

Κατάλαβαν ότι ήταν η ίδια συμμορία

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής που έγιναν δέκτες της καταγγελίας όταν άκουσαν τα στοιχεία που παρουσίασαν τα θύματα δεν είχαν καμία αμφιβολία ότι επρόκειτο για τα μέλη της συμμορίας αλλοδαπών που πραγματοποιούσε αλλεπάλληλες ληστρικές επιδρομές σε μεζονέτες, μονοκατοικίες και διαμερίσματα σε Βουλιαγμένη, Βάρη και Βούλα.

Βρέθηκαν κλοπιμαία

Όταν εν τέλει συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη στην περιοχή του Αλίμου, εντοπίστηκε το κρησφύγετο τους και εκεί βρέθηκαν αρκετά από τα κλοπιμαία μεταξύ των οποίων και αυτά που ανήκαν στον τραγουδιστή.

Οι δύο από τους τρεις κακοποιούς, συνελήφθησαν προ ημερών μετά από άγρια καταδίωξη από τη Βουλιαγμένη έως τον Άλιμο, πριν προλάβουν να μπουν στο κρησφύγετο τους.

Είχαν εισβάλει σε μεζονέτα στη Βουλιαγμένη

Είχε προηγηθεί άλλη μια ληστρικής τους εισβολή σε μεζονέτα της Βουλιαγμένης όπου ακινητοποίησαν και λήστεψαν ένα ανδρόγυνο και το γιο τους, κρατώντας τους «αιχμαλώτους»  για 1,5 ώρα και αρπάζοντας 2.000 ευρώ.

Όταν επιχείρησαν να διαφύγουν, αστυνομικοί της Ασφάλειας που περιπολούσαν λόγω των πολλών κρουσμάτων ληστειών στα Νότια Προάστια, τους καταδίωξαν.

Η καταδίωξη διήρκησε ως τον Άλιμο

Αυτοί δεν σταμάτησαν και η καταδίωξη διήρκεσε έως τον Άλιμο όπου οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν πυροβολώντας στα ελαστικά του αυτοκινήτου.

Απεδείχθη η εμπλοκή τους σε τουλάχιστον οκτώ ληστείες και δεκάδες διαρρήξεις στα Νότια Προάστια.

Είχαν εκτίσει στο παρελθόν τιμές κάθειρξης

Οι Αλβανοί ληστές, επειδή στο παρελθόν είχαν συλληφθεί ξανά και είχαν εκτίσει ποινές κάθειρξης, έπαιρναν λεπτομερή μέτρα ασφαλείας τους για να μην αφήνουν γενετικό υλικό η αποτυπώματα.

Έτσι, αν και… ντάλα καλοκαίρι την ώρα που όλοι αναζητούσαν δροσιά, εκείνοι φορούσαν μακρυμάνικα φούτερ, γάντια και… μπουφάν!

Η έρευνα συνεχίζεται

Ήταν ένα από τα στοιχεία που οδήγησε στη σύλληψή τους.

Η έρευνα συνεχίζεται καθώς θεωρείται ότι έχουν διαπράξει πολύ περισσότερες εισβολές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις