Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο Λιάγκας έμεινε χωρίς δουλειά και “βρίζει” τον ΑΝΤ1- Αμήχανη η Σκορδά
LIFESTYLE

Ο Λιάγκας έμεινε χωρίς δουλειά και “βρίζει” τον ΑΝΤ1- Αμήχανη η Σκορδά

«Κατακεραύνωσε» τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας, μιλώντας στην εκπομπή του Star στη «Φωλιά των Κου Κου». Ο λόγος; Ο γνωστός παρουσιαστής έμεινε εκτός του προγράμματος του σταθμού αυτήν την τηλεοπτική σεζόν. Ο Γιώργος Λιάγκας είπε μεταξύ άλλων: «Αισθάνθηκα απαξιωμένος και προσβεβλημένος από τον ΑΝΤ1… Κι εγώ μαζί με εσάς πληροφορήθηκα ότι ο ΑΝΤ1 δεν με […]

«Κατακεραύνωσε» τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας, μιλώντας στην εκπομπή του Star στη «Φωλιά των Κου Κου». Ο λόγος; Ο γνωστός παρουσιαστής έμεινε εκτός του προγράμματος του σταθμού αυτήν την τηλεοπτική σεζόν.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε μεταξύ άλλων: «Αισθάνθηκα απαξιωμένος και προσβεβλημένος από τον ΑΝΤ1… Κι εγώ μαζί με εσάς πληροφορήθηκα ότι ο ΑΝΤ1 δεν με έχει στα σχέδια του και το πληροφορήθηκα τον Ιούλιο.

Αμέσως μετά επικοινώνησα με τον ΑΝΤ1. Έγιναν πολλά ραντεβού και εδώ και στην Κέρκυρα σε καλό κλίμα. Με τους ανθρώπους δεν έχω κανένα παράπονο. Να το ξεκαθαρίσω… Τώρα ο σταθμός κάνει άλλες επιλογές, δεν είμαι μέσα στις επιλογές του σταθμού, αυτά συμβαίνουν. Δεν είναι κακό αυτό. Το κακό είναι όταν έχεις συμβόλαιο με κάποιον και τον πληρώνεις για να δουλεύει, αλλά τον κρατάς δεσμευμένο χωρίς να μπορεί να δουλέψει σε εσένα, ούτε να βρει την τύχη του αλλού. Αυτό για εμένα δεν είναι έντιμο. Δεν είναι αντρίκιο. Από εκεί και πέρα βλέπετε ότι ούτε κάποια κίνηση εχθρική κάνω προς τον σταθμό μου, ανήκω στον ΑΝΤ1 και περιμένω».

Το θέμα σχολιάστηκε εκτενώς στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά να αισθάνεται ιδιαίτερη αμηχανία και το κλίμα στο στούντιο να είναι βαρύ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις