Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

19

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μαρτυρία για τον Κωστόπουλο: Λίγο πιο πριν, πήγε να μπει σε άλλο κατάστημα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρτυρία για τον Κωστόπουλο: Λίγο πιο πριν, πήγε να μπει σε άλλο κατάστημα

Μετά τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο έρχεται μια ακόμη μαρτυρία, γύρω από την υπόθεση που κατέληξε στο θάνατο του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου.  Πρόκειται για τη μαρτυρία μιας υπαλλήλου καταστήματος, το οποίο βρίσκεται κοντά στο κοσμηματοπωλείο. Η μαρτυρία, την οποία φέρνει στο φως το Έθνος, περιλαμβάνεται στη δικογραφία. Η υπάλληλος κατάθεσε ότι ο 33χρονος είχε αρχικά προσπαθήσει να […]

Μετά τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο έρχεται μια ακόμη μαρτυρία, γύρω από την υπόθεση που κατέληξε στο θάνατο του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου

Πρόκειται για τη μαρτυρία μιας υπαλλήλου καταστήματος, το οποίο βρίσκεται κοντά στο κοσμηματοπωλείο. Η μαρτυρία, την οποία φέρνει στο φως το Έθνος, περιλαμβάνεται στη δικογραφία.

Η υπάλληλος κατάθεσε ότι ο 33χρονος είχε αρχικά προσπαθήσει να μπει στην επιχείρηση στην οποία εργάζεται με τρία άτομα να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν.

«Μεταξύ 14:20 και 14:40 είδα έναν άντρα – τον Ζακ Κωστόπουλο- να φωνάζει έξω από το κατάστημα στο οποίο εργάζομαι. Τρία άτομα προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν. Ο ένας, μάλιστα, μπήκε στο μαγαζί και αγόρασε ένα νερό με σκοπό να του το προσφέρει και να τον βοηθήσει να ηρεμήσει» καταθέτει η κοπέλα και προσθέτει:

«Αρχικά ο άνδρας που φώναζε είχε πάει να μπει στο μαγαζί που δουλεύω. Τελικά δεν το έκανε και μπήκε στο κοσμηματοπωλείο. Δεν ξέρω πώς μπήκε. Μετά τον είδα να κρατάει τον πυροσβεστήρα και να χτυπάει την πόρτα του κοσμηματοπωλείου».

Σύμφωνα με την ίδια, επομένως, υπάρχουν τρία άτομα που ήταν μαζί με τον Ζακ Κωστόπουλο λίγο πριν μπει στο κοσμηματοπωλείο και τα οποία δεν έχουν εμφανιστεί στις αρχές με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει κανείς την ταυτότητά τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις