Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

15

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / “Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε”

29 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη. Ο γιος του, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος τότε ήταν μόλις 11 ετών, επέλεξε να αναρτήσει λόγω της ημέρας μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Facebook, γράφοντας «Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε». Ο Παύλος Μπακογιάννης δολοφονήθηκε στις 26η Σεπτεμβρίου 1989, την ημέρα που η Βουλή επρόκειτο […]

Σαν σήμερα δολοφονήθηκε ο Παύλος Μπακογιάννης - Το μήνυμα του Περιφερειάρχη (ΦΩΤΟ)

29 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη. Ο γιος του, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος τότε ήταν μόλις 11 ετών, επέλεξε να αναρτήσει λόγω της ημέρας μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Facebook, γράφοντας «Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε».

Ο Παύλος Μπακογιάννης δολοφονήθηκε στις 26η Σεπτεμβρίου 1989, την ημέρα που η Βουλή επρόκειτο να αποφασίσει αν θα παρέπεμπε τον Ανδρέα Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο για το σκάνδαλο Κοσκωτά, στο πλαίσιο της λεγόμενης “Κάθαρσης” ή “Βρώμικου 89” κατ’ άλλους. Στις 7:58 το πρωί, πυροβολήθηκε από μία ομάδα τριών ενόπλων στην είσοδο του γραφείου του στην οδό Ομήρου στο Κολωνάκι. Διακομίστηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, όπου εξέπνευσε μία ώρα αργότερα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις