Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Στη φυλακή 68χρονος για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου με νοητική στέρηση
ΕΛΛΑΔΑ

Στη φυλακή 68χρονος για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου με νοητική στέρηση

Σε 13 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε 68χρονος άνδρας από το Λασίθι ο οποίος είχε κακοποιήσει σεξουαλικά ένα 15χρονο αγόρι με σοβαρό πρόβλημα νοητικής στέρησης. Η υπόθεση του 68χρονου,που πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 15 χρόνια φυλάκισης, εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης. Ο εν λόγω άνδρας κατηγορείται ότι εκμεταλλευόταν σεξουαλικά το ανήλικο […]

Αποτέλεσμα εικόνας για κακοποιηση ανηλικου

Σε 13 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε 68χρονος άνδρας από το Λασίθι ο οποίος είχε κακοποιήσει σεξουαλικά ένα 15χρονο αγόρι με σοβαρό πρόβλημα νοητικής στέρησης.

Η υπόθεση του 68χρονου,που πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 15 χρόνια φυλάκισης, εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης.

Ο εν λόγω άνδρας κατηγορείται ότι εκμεταλλευόταν σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι.

Τα όσα αναφέρονται στο κατηγορητήριο προκαλούν σοκ αφού περιγράφονται οι ερωτικές συνευρέσεις του 68χρονου με το ανήλικο αγόρι, η πνευματική κατάσταση του οποίου παραπέμπει σε μικρό παιδί, σύμφωνα με τις γνωματεύσεις των ειδικών.

Ως κατηγορούμενος είχε αρνηθεί την κατηγορία και ισχυριζόταν ότι ουδέποτε «πείραξε» το αγόρι σεξουαλικά.

Οι συναναστροφές που είχε μαζί του, όπως είχε πει, ήταν για να τον βοηθάει στις αγροτικές εργασίες και του έδινε ένα χαρτζιλίκι για αμοιβή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις