Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τέλος ο Αριστείδης Φωκάς από την Ένωση Κεντρώων – Ανεξαρτητοποιήθηκε
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος ο Αριστείδης Φωκάς από την Ένωση Κεντρώων – Ανεξαρτητοποιήθηκε

Την αποχώρησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων κοινοποίησε στον πρόεδρο της Βουλής ο Αριστείδης Φωκάς, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης. Ο κ. Φωκάς, ανεξάρτητος βουλευτής πλέον, προανήγγειλε αιφνιδιαστικά την Τρίτη την έξοδό του από το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη. Με δήλωσή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Βεργίνα», ο Αριστείδης Φωκάς τόνισε πως θέλει να συνεχίσει τους […]

Την αποχώρησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων κοινοποίησε στον πρόεδρο της Βουλής ο Αριστείδης Φωκάς, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Φωκάς, ανεξάρτητος βουλευτής πλέον, προανήγγειλε αιφνιδιαστικά την Τρίτη την έξοδό του από το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη. Με δήλωσή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Βεργίνα», ο Αριστείδης Φωκάς τόνισε πως θέλει να συνεχίσει τους αγώνες του για τη Μακεδονία σημειώνοντας ότι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός.

Πλέον, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων αποτελείται από πέντε βουλευτές, ενώ θεωρείται πιθανό τον δρόμο της ανεξαρτητοποίησης να ακολουθήσει και ο βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης Γιάννης Σαρίδης.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Φωκάς είχε προκαλέσει σάλο με το σύνθημα του σε συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Καμάρα.

Την ώρα που οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» φωνάζουν «να καεί, να καεί η πο…να η βουλή», ακούγεται να επαναλαμβάνει κι ίδιος ενώ παράλληλα με τις κινήσεις των χεριών του τους παρακινεί να το φωνάζουν ακόμη πιο δυνατά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις