Τέλος ο Αριστείδης Φωκάς από την Ένωση Κεντρώων – Ανεξαρτητοποιήθηκε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος ο Αριστείδης Φωκάς από την Ένωση Κεντρώων – Ανεξαρτητοποιήθηκε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Την αποχώρησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων κοινοποίησε στον πρόεδρο της Βουλής ο Αριστείδης Φωκάς, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης. Ο κ. Φωκάς, ανεξάρτητος βουλευτής πλέον, προανήγγειλε αιφνιδιαστικά την Τρίτη την έξοδό του από το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη. Με δήλωσή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Βεργίνα», ο Αριστείδης Φωκάς τόνισε πως θέλει να συνεχίσει τους […]

26.09.2018 | 10:28

Την αποχώρησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων κοινοποίησε στον πρόεδρο της Βουλής ο Αριστείδης Φωκάς, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Φωκάς, ανεξάρτητος βουλευτής πλέον, προανήγγειλε αιφνιδιαστικά την Τρίτη την έξοδό του από το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη. Με δήλωσή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Βεργίνα», ο Αριστείδης Φωκάς τόνισε πως θέλει να συνεχίσει τους αγώνες του για τη Μακεδονία σημειώνοντας ότι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός.

Πλέον, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων αποτελείται από πέντε βουλευτές, ενώ θεωρείται πιθανό τον δρόμο της ανεξαρτητοποίησης να ακολουθήσει και ο βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης Γιάννης Σαρίδης.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Φωκάς είχε προκαλέσει σάλο με το σύνθημα του σε συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Καμάρα.

Την ώρα που οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» φωνάζουν «να καεί, να καεί η πο…να η βουλή», ακούγεται να επαναλαμβάνει κι ίδιος ενώ παράλληλα με τις κινήσεις των χεριών του τους παρακινεί να το φωνάζουν ακόμη πιο δυνατά.

Exit mobile version