Αθήνα

°C

Πέμπτη

15

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / 5 συλλήψεις για την επίθεση στον Κωνσταντινέα
ΕΛΛΑΔΑ

5 συλλήψεις για την επίθεση στον Κωνσταντινέα

Πέντε άτομα συνελήφθησαν για την επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Κωνσταντινέα. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν δύο 26χρονοι, ένας 36χρονος, ένας 34χρονος και ένας 37χρονος. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, γύρω στις 19:30 χθες, ενώ ο Πέτρος Κωνσταντινέας βρισκόταν σε απόσταση 150 μέτρων από το γήπεδο, στο μηχανάκι του, δέχθηκε αρχικά φραστική επίθεση […]

konstantineas

Πέντε άτομα συνελήφθησαν για την επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Κωνσταντινέα.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν δύο 26χρονοι, ένας 36χρονος, ένας 34χρονος και ένας 37χρονος.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, γύρω στις 19:30 χθες, ενώ ο Πέτρος Κωνσταντινέας βρισκόταν σε απόσταση 150 μέτρων από το γήπεδο, στο μηχανάκι του, δέχθηκε αρχικά φραστική επίθεση από οργανωμένους οπαδούς της τοπικής ομάδας της Καλαμάτας, οργανωμένων οπαδών Bulldogs της «Μαύρης Θύελλα» που του φώναξαν ότι ξεπούλησε την Μακεδονία και τον χαρακτήριζαν προδότη. Σε λίγα λεπτά κατέφθασαν 14 με 20 άτομα τα οποία έριξαν κάτω τον βουλευτή και άρχισαν να τον χτυπούν.

«Είναι ακραίο φασιστικό επεισόδιο για την εξέλιξη του θέματος με τη Μακεδονία, μου επιτέθηκαν λέγοντας μου ότι… πούλησα τη Μακεδονία. Είμαι τυχερός που ζω ο φασισμός από όπου κι εάν προέρχεται δεν θα περάσει», είπε ο ίδιος ο βουλευτής.

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας με ελαφρά τραύματα και παρέμεινε για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις