Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Δεν έφερε θανατηφόρες κακώσεις ο “Ζακ” – “Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου” (vids)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν έφερε θανατηφόρες κακώσεις ο “Ζακ” – “Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου” (vids)

Απροσδιόριστα μέχρι στιγμής τα αίτια θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου  Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του Ζαχαρία, που έχασε τη ζωή του την περασμένη Παρασκευή στο κέντρο της Αθήνας. Οι ιατροδικαστές Καλογρηάς, Μαριανού και Τσαντίρης δεν κατάφεραν να βρουν το ακριβές αίτιο θανάτου. Ωστόσο, σ’ αυτό που συμφώνησαν είναι ότι δεν έφερε θανατηφόρες κακώσεις στο σώμα […]

Απροσδιόριστα μέχρι στιγμής τα αίτια θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου 

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του Ζαχαρία, που έχασε τη ζωή του την περασμένη Παρασκευή στο κέντρο της Αθήνας. Οι ιατροδικαστές Καλογρηάς, Μαριανού και Τσαντίρης δεν κατάφεραν να βρουν το ακριβές αίτιο θανάτου.

Ωστόσο, σ’ αυτό που συμφώνησαν είναι ότι δεν έφερε θανατηφόρες κακώσεις στο σώμα του. Όπως είπαν οι ιατροδικαστές «με το τέλος της νεκροψίας το συμπέρασμα είναι ότι η αιτία θανάτου είναι απροσδιόριστη. Συμφωνούμε όλοι, εν αναμονή των εργαστηριακών εξετάσεων και του μακροσκοπικού αποκλεισμού των θανατηφόρων κακώσεων».

Το θύμα είχε κάποια τραύματα σε όλο του το σώμα, μικρά, θλαστικά τραύματα που από μόνα τους δεν δικαιολογούν το θάνατο, είπαν οι ιατροδικαστές.

Πλέον, αναμένονται οι ιστόλογικές και οι τοξικολογικές εξετάσεις που όμως είναι χρονοβόρα διαδικασία.

Αποτέλεσμα εικόνας για ζακ

Τη σορό του Ζακ Κωστόπουλου αναγνώρισαν επίσημα το βράδυ της Κυριακής στον Ευαγγελισμό η γιαγιά και η θεία του. Η κηδεία του θα γίνει αύριο, στις 12 το μεσημέρι στην Ιτέα.

Μετά το ιατροδικαστικό πόρισμα, ο γρίφος παραμένει για την αστυνομία που συγκεντρώνει υλικό από τις κάμερες και τις καταθέσεις μαρτύρων για να αποκτήσουν πλήρη εικόνα των όσων συνέβησαν μετά την στο κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών περιμένουν τα αποτελέσματα της εξέτασης από το μαχαίρι που βρέθηκε μέσα στο κοσμηματοπωλείο για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν τα αποτυπώματα του 33χρονου ενώ παράλληλα ψάχνουν να βρουν τον δεύτερο άνδρα ο οποίος όπως φαίνεται στο βίντεο να κλωτσάει τον Ζαχαρία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις