Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βαλλιανάτος: Ο Ζακ μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να προστατευτεί κι όχι για να κλέψει
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαλλιανάτος: Ο Ζακ μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να προστατευτεί κι όχι για να κλέψει

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος με δηλώσεις του στο protothema.gr υποστηρίζει τα όσα αναφέρει και σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο, ότι δηλαδή ο Ζακ Κωστόπουλος βρισκόταν σε απέναντι καφετέρια με φιλικό του πρόσωπο όταν μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να προστατευθεί από καβγά που είχε ξεσπάσει σε παρακείμενη καφετέρια. Μάλιστα όπως υποστηρίζει ο άνθρωπος που βρισκόταν με τον 33χρονο έχει […]

ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ.jpg

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος με δηλώσεις του στο protothema.gr υποστηρίζει τα όσα αναφέρει και σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο, ότι δηλαδή ο Ζακ Κωστόπουλος βρισκόταν σε απέναντι καφετέρια με φιλικό του πρόσωπο όταν μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να προστατευθεί από καβγά που είχε ξεσπάσει σε παρακείμενη καφετέρια.

Μάλιστα όπως υποστηρίζει ο άνθρωπος που βρισκόταν με τον 33χρονο έχει καταθέσει ενώ υπάρχει και οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς.

«Όποιος ξαναγράψει ή ξαναπεί “ο επίδοξος ληστής” για τον άγρια δολοφονημένο Ζακ θα διαψευσθεί τόσο εικτρά που θα ντρέπεται που υπάρχει. O Zακ μπήκε στο κατάστημα μέρα μεσημέρι στην Ομόνοια!!!!!(και κλειδώθηκε αυτόματα) όχι για να κλέψει αλλά για να προστατευθεί από κίνδυνο που διέτρεχε λόγω φασαρίας στο απέναντι μαγαζί που καθόταν με παρέα. Οπτικό υλικό υπάρχει. Τα υπόλοιπα στις τρομερές δίκες που έρχονται, αρχίζοντας από την Τρίτη 25 Σεπτ. #tremete», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση σου στο Facebook.

Η έκθεση του ιατροδικαστή, ενδεχομένως να αλλάξει και το κατηγορητήριο σύμφωνα με το οποίο στον κοσμηματοπώλη ασκείται δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τα αδικήματα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης.

valia_fb
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις