Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εισβολή τρόμου – Με την απειλή ξύλου άρπαξαν την σύνταξη από ζευγάρι
ΕΛΛΑΔΑ

Εισβολή τρόμου – Με την απειλή ξύλου άρπαξαν την σύνταξη από ζευγάρι

Του Πέτρου Καρσιώτη Θύμα βίαιων ληστών έπεσε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στην Άγναντη Αγίου Κωνσταντίνου τα ξημερώματα της 20ης Σεπτεμβρίου. Ο 90χρονος παππούς με την 84χρονη σύζυγό του δεν προέβαλαν αντίσταση, καθώς οι δράστες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους πιθανόν με κουκούλες full face, φαίνονταν αποφασισμένοι να ασκήσουν βία προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα ή άλλα πολύτιμα […]

Αποτέλεσμα εικόνας για καρσιωτης

Του Πέτρου Καρσιώτη

Θύμα βίαιων ληστών έπεσε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στην Άγναντη Αγίου Κωνσταντίνου τα ξημερώματα της 20ης Σεπτεμβρίου.

Ο 90χρονος παππούς με την 84χρονη σύζυγό του δεν προέβαλαν αντίσταση, καθώς οι δράστες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους πιθανόν με κουκούλες full face, φαίνονταν αποφασισμένοι να ασκήσουν βία προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Τελικά με την απειλή ενός ξύλου που κρατούσε ο ένας εκ των δραστών, απέσπασαν περίπου 300 ευρώ που είχαν οι ηλικιωμένοι από τη σύνταξή τους και εξαφανίσθηκαν στο σκοτάδι.

Προηγουμένως τους κλείδωσαν στο δωμάτιό τους κι έκοψαν και το τηλέφωνο για να μη μπορέσουν να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Για το συμβάν ενημερώθηκε το ΑΤ Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας, που προχώρησε σε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, χωρίς μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Τον Μάιο ένα άλλο ανδρόγυνο στην Ελάτεια έζησε επίσης στιγμές πανικού όταν τρεις κουκουλοφόροι με απειλή μαχαιριού εισέβαλαν από το παράθυρο.

Και τότε χτύπησαν και έδεσαν τους ηλικιωμένους φτιάχνοντας κόμπους με τα ρούχα των θυμάτων για να αποσπάσουν ποσό που έφθανε τις 15.000 ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις