Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μυστήρια δήλωση Τιμονιέ: Χωρίς περιστροφές, Βόρεια Μακεδονία ή Βόρεια Κορέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μυστήρια δήλωση Τιμονιέ: Χωρίς περιστροφές, Βόρεια Μακεδονία ή Βόρεια Κορέα

  Μια περίεργη δήλωση έκανε χθες από τα Σκόπια ο Γάλλος πρεσβευτής Μιλώντας σε δημόσια συζήτηση στην πρωτεύουσα της ΠΓΔΜ ο Κριστιάν Τιμονιέ είπε ότι κατά τη γνώμη του οι «Μακεδόνες», όπως τους ανέφερε, είναι ικανοί για θυσίες και με το δημοψήφισμα θα έχουν την ευκαιρία να το αποδείξουν. «Μιλώ εδώ και καιρό με “Μακεδόνες” […]

 

Μια περίεργη δήλωση έκανε χθες από τα Σκόπια ο Γάλλος πρεσβευτής

Μιλώντας σε δημόσια συζήτηση στην πρωτεύουσα της ΠΓΔΜ ο Κριστιάν Τιμονιέ είπε ότι κατά τη γνώμη του οι «Μακεδόνες», όπως τους ανέφερε, είναι ικανοί για θυσίες και με το δημοψήφισμα θα έχουν την ευκαιρία να το αποδείξουν.

«Μιλώ εδώ και καιρό με “Μακεδόνες” και γνωρίζω ότι δεν είναι εύκολο, αλλά θα πρέπει να σκεφτούν τις μελλοντικές γενιές. Για να το πω χωρίς περιστροφές: η επιλογή είναι ανάμεσα στη Βόρεια Μακεδονία και τη Βόρεια Κορέα. Να ξέρετε τι θα επιλέξετε», τόνισε, όπως μεταδίδει το πρακτορείο MIA.

Στην ίδια συζήτηση ο συμπατριώτης του διπλωμάτης, Αλέν Λε Ρουά είπε ότι επισκέπτεται την ΠΓΔΜ σε μια κρίσιμη στιγμή της σε ένδειξη συμπαράστασης.

«Υπάρχει ομόθυμη στήριξη από την ΕΕ για τη Συμφωνία των Πρεσπών», τόνισε προαναγγέλλοντας ότι ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν θα στείλει βιντεοσκοπημένο μήνυμα υπέρ της συμφωνίας ενθαρρύνοντας τους πολίτες της ΠΓΔΜ να πάνε να ψηφίσουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις