Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Φιλοπάππου: Για τουλάχιστον 13 ακόμα ληστείες κατηγορούνται οι τρεις δράστες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιλοπάππου: Για τουλάχιστον 13 ακόμα ληστείες κατηγορούνται οι τρεις δράστες

Του Πέτρου Καρσιώτη Τέλος δεν έχουν οι ληστρικές επιθέσεις τρόμου εναντίον ανύποπτων ζευγαριών στην περιοχή του Φιλοπάππου από την τριάδα των ληστών με τα μαχαίρια και τα σπασμένα μπουκάλια που ευθύνονται για τον τραγικό θάνατο του 25χρονου Νικόλα Μουστάκα, το βράδυ της 15ης Αυγούστου στην ίδια περιοχή. Όπως προκύπτει από την συνέχεια της έρευνας της […]

Αποτέλεσμα εικόνας για καρσιωτης

Του Πέτρου Καρσιώτη

Τέλος δεν έχουν οι ληστρικές επιθέσεις τρόμου εναντίον ανύποπτων ζευγαριών στην περιοχή του Φιλοπάππου από την τριάδα των ληστών με τα μαχαίρια και τα σπασμένα μπουκάλια που ευθύνονται για τον τραγικό θάνατο του 25χρονου Νικόλα Μουστάκα, το βράδυ της 15ης Αυγούστου στην ίδια περιοχή.

Όπως προκύπτει από την συνέχεια της έρευνας της Αστυνομίας, οι δύο Πακιστανοί και ο Ιρακινός συνεργός τους εκτός από την ληστεία τρόμου που οδήγησε στη μοιραία πτώση από βράχο είκοσι μέτρων του άτυχου 25χρονου που έπεσε θύμα ληστείας μαζί με την φίλη του από την Πορτογαλία, έχουν διαπράξει τουλάχιστον άλλες δέκα τρεις ληστείες.

Οι δέκα από αυτές είχαν εξιχνιαστεί λίγες ημέρες μετά τη σύλληψή τους –οι δύο Πακιστανοί επιχειρούσαν να διαφύγουν λαθραία στα Σκόπια- ενώ τώρα προκύπτει η συμμετοχή τους και σε τρεις ακόμη ληστείες ζευγαριών στην περιοχή του αρχαιολογικού χώρου την ώρα που έκαναν τον περίπατό τους.

Πρόκειται για τους αλλοδαπούς κακοποιούς οι οποίοι για πολύ καιρό είχαν στήσει σκηνικό τρόμου για ανύποπτα ζευγάρια μέσα στο λόφο του Φιλοπάππου.

Αρχηγός και ο πιο σκληρός των τριών φέρεται από τους αστυνομικούς ο 17χρονος Πακιστανός.

Όταν συνελήφθησαν η Αστυνομία ανακοίνωσε τα όσα διαδραματίστηκαν τη μοιραία νύχτα, που ήταν και κοινός τόπος για όλες τις περιπτώσεις ληστειών από τους κακοποιούς με τα μαχαίρια και τα σπασμένα μπουκάλια.

Οι κακοποιοί αφού κατόπτευαν το χώρο και εντόπιζαν στο σκοτάδι τα θύματα ξεκινούσαν να ληστέψουν με συγκεκριμένο σχέδιο.

Πρώτα πήγαιναν κοντά οι δύο από τους τρεις και προσποιούνταν ότι ήθελαν να ζητήσουν ένα τσιγάρο η να πάρουν κάποια πληροφορία.

Στην πραγματικότητα ήθελαν να δουν τι έχουν πάνω τους τα θύματα.

Απομακρύνονταν προς στιγμήν και ξαναγύριζαν μαζί με τον τρίτο της συμμορίας ο οποίος κρατούσε μια τσάντα με μπουκάλια.

Ξαφνικά έσπαγαν ένα μπουκάλι και με αυτό απειλούσαν τα θύματα. Αν το έκριναν σκόπιμο, έβγαζαν και μαχαίρι.

Αυτά τα φρικτά έκαναν τη μοιραία βραδιά με τον 25χρονο και την φίλη του από την Πορτογαλία.

Αποτέλεσμα ήταν το άτυχο παιδί μπροστά στην απειλή να τιναχτεί προς τα πίσω και να πέσει από το βράχο χάνοντας τη ζωή του.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκαν οι δράστες που ομολόγησαν τη ληστεία αλλά αρνήθηκαν ότι τον έσπρωξαν.

Όπως και να’ χει,ο θάνατος προήλθε από την ληστεία κι η η κατηγορία με την οποία οδηγήθηκαν και οι τρεις στη φυλακή είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις