Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Θέμα στη Daily Mail ο Γεωργούλης, για τις αγκαλιές με διάσημη Βρετανίδα (pics)
LIFESTYLE

Θέμα στη Daily Mail ο Γεωργούλης, για τις αγκαλιές με διάσημη Βρετανίδα (pics)

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να ασχοληθούν τα μέσα με τον Αλέξη Γεωργούλη. Αυτή τη φορά, ο γοητευτικός ηθοποιός ο οποίος βρίσκεται στην Κέρκυρα για τα γυρίσματα μίας δραματικής σειράς του BBC One, ονόματι «The Durrells» έγινε θέμα στη Daily Mail. Ο λόγος δεν ήταν η ταινία, αλλά η συμπρωταγωνίστριά, Κίλεϊ Χουις, η οποία είναι διάσημη στην […]

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να ασχοληθούν τα μέσα με τον Αλέξη Γεωργούλη.

Αυτή τη φορά, ο γοητευτικός ηθοποιός ο οποίος βρίσκεται στην Κέρκυρα για τα γυρίσματα μίας δραματικής σειράς του BBC One, ονόματι «The Durrells» έγινε θέμα στη Daily Mail.

Ο λόγος δεν ήταν η ταινία, αλλά η συμπρωταγωνίστριά, Κίλεϊ Χουις, η οποία είναι διάσημη στην Βρετανία από την τηλεοπτική σειρά, «Ο Σωματοφύλακας».

Σχετική εικόνα Σχετική εικόνα Αποτέλεσμα εικόνας για γεωργουλης

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας ηθοποιός και η Βρετανίδα σταρ εθεάθησαν να αγκαλιάζονται σε ταβερνάκι του νησιού, περνώντας όμορφες στιγμές.

«Είχαν βρεθεί στο εστιατόριο Καλάμι και εκεί είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να πάρουν δυνάμεις, συζητώντας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του καστ», αναφέρει η Daily Mail, συμπληρώνοντας μάλιστα πως η σειρά «The Durrells», ήδη γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στην Βρετανία.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις