Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΑΕΛ – Παναθηναϊκός: Τρελαίνουν με τις εμφανίσεις τους οι “πράσινοι” (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΛ – Παναθηναϊκός: Τρελαίνουν με τις εμφανίσεις τους οι “πράσινοι” (vid)

Ο Παναθηναϊκός αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της φετινής Superleague με πολύ καλές εμφανίσεις στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής, οι «πράσινοι» πέρασαν αλώβητοι κι από τη Λάρισα, επικρατώντας της ΑΕΛ με 3-1. Ο Γιόχανσον πέτυχε δύο φοβερά γκολ, ενώ ο Χατζηγιοβάνης «σφράγισε» με πέναλτι την τρίτη νίκη σε ισάριθμες συναντήσεις για το […]

ΑΕΛ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της φετινής Superleague με πολύ καλές εμφανίσεις στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής, οι «πράσινοι» πέρασαν αλώβητοι κι από τη Λάρισα, επικρατώντας της ΑΕΛ με 3-1.

Ο Γιόχανσον πέτυχε δύο φοβερά γκολ, ενώ ο Χατζηγιοβάνης «σφράγισε» με πέναλτι την τρίτη νίκη σε ισάριθμες συναντήσεις για το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα, έχοντας ήδη σβήσει το -6 που ξεκίνησαν τη σεζόν.

Για τους «βυσσινί» είχε μειώσει στο 66΄ με πέναλτι ο Φατιόν. Οι Θεσσαλοί υπέστησαν τη δεύτερη σερί ήττα τους, έπειτα από τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στον Απόλλωνα.

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Κρίστινσον Καρανίκας, Γκοΐκοβιτς, Γρομητσάρης, Χούμπτσεφ (54΄ Κούνιτς), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς (84΄ Κόεφ), Σαχίτι (46΄ Λεοζίνιο), Μόρσι, Πίτι, Ντέλετιτς

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Ινσούα, Κουρμπέλης (87΄ Χατζηθεοδωρίδης), Τζανδάρης, Κάτσε, Μπουζούκης (76΄ Πούγγουρας), Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής (55΄ Βέργος)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις