Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Παραμυθένιος γάμος με χλιδή και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας (pics-vids)
LIFESTYLE

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Παραμυθένιος γάμος με χλιδή και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας (pics-vids)

Μετά από 10 χρόνια κοινής ζωής και τη γέννηση της μικρής της μικρής Ελένης Αντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόσνιακ παντρεύτηκαν Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, το απόγευμα του Σαββάτου, στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη. Τα μέτρα ασφαλείας τόσο στο γάμο και όσο και στη λαμπερή δεξίωση με τους 350 καλεσμένους ήταν δρακόντεια […]

Μετά από 10 χρόνια κοινής ζωής και τη γέννηση της μικρής της μικρής Ελένης Αντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόσνιακ παντρεύτηκαν

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, το απόγευμα του Σαββάτου, στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη.

remosivoni22

Τα μέτρα ασφαλείας τόσο στο γάμο και όσο και στη λαμπερή δεξίωση με τους 350 καλεσμένους ήταν δρακόντεια για να εξασφαλιστεί η διακριτικότητα που θέλει ο τραγουδιστής αλλά και η αγαπημένη του για αυτή τη μέρα.

Οι δυο τους πέρασαν τις ώρες πριν το γάμο έχοντας δίπλα τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα και μοιράστηκαν στιγμιότυπα στους λογαριασμούς τους στο instagram δείχνοντάς μας τι έκαναν λίγες ώρες πριν το μυστήριο.

O Έρος Ραμαζότι με την γυναίκα του

Κουμπάροι του ζευγαριού ο Κώστας  Πηλαδάκης, η κολλητή φίλη της νύφης Μαρία Μπεκατώρου, ο Δημήτρης Κοντομηνάς και ο ιδιοκτήτης του Nammos Γιάννης Παπαλέκας.

Στη λίστα των καλεσμένων ήταν συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, αλλά και ηχηρά ονόματα από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο.

Η Υβόννη Μπόσνιακ φόρεσε ένα εντυπωσιακό λευκό εξώπλατο νυφικό με ένα μακρύ πέπλο ενώ ο επιτυχημένος τραγουδιστής προτίμησε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο και παπιγιόν.

Το μενού το επιμελήθηκε προσωπικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ενώ ακολούθησε παρέλαση μουσικών αστέρων, σε ένα πάρτυ αντίστοιχο σε κέφι με αυτά για τα οποία είναι διάσημος ο γαμπρός Αντώνης Ρέμος.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η ορχήστρα του, αλλά και ο φίλος και μόνιμος συνεργάτης του Αντώνη στα live του, ο dj Αντώνης Δημητριάδης, ο οποίος και ανέβηκε στα decks για να ανοίξει τη βραδιά.

Μετά την τελετή του γάμου, το ζεύγος επιβιβάστηκε σε βάρκα με την κόρη τους και κατευθύνθηκε προς το χώρο που πραγματοποιήθηκε η λαμπερή δεξίωση.

Η βραδιά ξεκίνησε και το λαμπερό ζεύγος έκανε την είσοδό του στο χώρο της δεξίωσης με την επιτυχία του Αντώνη Ρέμου «Μέχρι το τέλος του κόσμου».

View this post on Instagram

Love Is The Answer @aremovic @yvonini #kaistadikamas

A post shared by Themis Georgantas (@themisgeorgantas) on

Στη σκηνή ο μοναδικός Erros

Αφιέρωση του Χρήστου Δάντη:

voskopoulos vandi remkf01 remos_gamos2 zouganelis panagopoulou remkf05 remkf07 remos_gamos remkf011 remkf09 remkf08 remkf06 remkf04 remkf03 remkf02
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις