Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ξέφυγε ο Πασχαλάκης: Βρισιές, χειρονομίες και… συγγνώμη (vids)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξέφυγε ο Πασχαλάκης: Βρισιές, χειρονομίες και… συγγνώμη (vids)

Τραγικό περιστατικό στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο ματς του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ μόλις είχε πάρει προβάδισμα με γκολ του Μάτος, ανατρέποντας το εις βάρος του σκορ. Αλλά ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έδειξε άσχημο πρόσωπο. Ο γκολκίπερ του Δικεφάλου έκανε απαράδεκτες χειρονομίες και φώναξε «σας γαμ… τώρα»! Μάλιστα επανέλαβε αρκετές φορές τις χειρονομίες, πανηγυρίζοντας […]

Τραγικό περιστατικό στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο ματς του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ μόλις είχε πάρει προβάδισμα με γκολ του Μάτος, ανατρέποντας το εις βάρος του σκορ. Αλλά ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έδειξε άσχημο πρόσωπο.

Ο γκολκίπερ του Δικεφάλου έκανε απαράδεκτες χειρονομίες και φώναξε «σας γαμ… τώρα»! Μάλιστα επανέλαβε αρκετές φορές τις χειρονομίες, πανηγυρίζοντας προκλητικά.

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος, παρότι ενημερώθηκε από τον τέταρτο διαιτητή αποφάσισε να μην τον τιμωρήσει, ούτε καν με κίτρινη κάρτα.

Ο ποδοσφαιριστής αφού αρχικά πήγε προς την κερκίδα των Κρητικών ζητώντας συγνώμη, στη συνέχεια το έκανε και δημόσια με τις δηλώσεις του στη NOVA.

«Η ένταση ήταν μεγάλη. Είχαμε πετύχει το δεύτερο γκολ, κάναμε την ανατροπή σε ένα κομβικό σημείο. Ήταν η αποφόρτιση, ήταν το ξέσπασμα της στιγμής. Το ποδόσφαιρο μας ενώνει. Ότι και να γίνεται στο τέλος δίνουμε τα χέρια. Οι οπαδοί των δύο ομάδων ήταν εξαιρετικοί και δημιούργησαν μία όμορφη ατμόσφαιρα», είπε χαρακτηριστικά, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα γλιτώσει την καμπάνα.

Ο Πασχαλάκης κινδυνεύει με ποινή μίας αγωνιστικής για ανάρμοστη διαγωγή σε θεατές, εφόσον υπάρχει παρέμβαση από τον αθλητικό εισαγγελέα ή εφόσον προκύψει καταγγελία από την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις