Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

24

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Λεωφορείο χτύπησε 4χρονο Ρομά: Ένταση και απειλές στην περιοχή
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λεωφορείο χτύπησε 4χρονο Ρομά: Ένταση και απειλές στην περιοχή

Λεωφορείο του ΟΑΣΑ παρέσυρε και χτύπησε έναν 4χρονο Ρομά στα Άνω Λιόσια με το παιδί να μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση Στο σημείο προκλήθηκε ένταση με Ρομά που διαμαρτυρήθηκαν στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΑ, ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις. Το λεωφορείο κινούνταν στο δρόμο του αμαξοστασίου, όταν το παιδάκι πετάχτηκε μπροστά στο όχημα και […]

Λεωφορείο του ΟΑΣΑ παρέσυρε και χτύπησε έναν 4χρονο Ρομά στα Άνω Λιόσια με το παιδί να μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση

Στο σημείο προκλήθηκε ένταση με Ρομά που διαμαρτυρήθηκαν στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΑ, ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις.

Το λεωφορείο κινούνταν στο δρόμο του αμαξοστασίου, όταν το παιδάκι πετάχτηκε μπροστά στο όχημα και ο οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Ρομά που μένουν στην περιοχή άρχισαν να φωνάζουν και να κινούνται απειλητικά κατά του οδηγού αλλά και υπαλλήλων του αμαξοστασίου ενώ απειλούσαν ότι αν πάθει κάτι το παιδάκι, «δε θα μείνει όρθιο τίποτε μέσα σε αυτό».

Στην περιοχή έσπευσαν περιπολικά, δυνάμεις της ΟΠΚΕ και μοτοσικλετιστές της ΔΙΑΣ.

Το 4χρονο παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μάλλον έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις