Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

17

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κάτοικος του Ματιού για Σπίρτζη: “Ήρθε εδώ, ειρωνευόταν και μας κατηγορούσε”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάτοικος του Ματιού για Σπίρτζη: “Ήρθε εδώ, ειρωνευόταν και μας κατηγορούσε”

Μέλος του Εξωραϊστικού Συλλόγου ΜΑΤΙ καταγγέλλει με ανάρτησή της στο Facebook την ειρωνική συμπεριφορά του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη που βρέθηκε στην περιοχή. Όπως γράφει η κάτοικος, οι κυβερνητικοί φορείς επισκέφτηκαν το Μάτι για ακόμη μία ενημέρωση και εξόργισαν τον κόσμο που εδώ και μεγάλο διάστημα υποφέρει. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η κυρία Τίνα Κολλάρου, ο […]

Μέλος του Εξωραϊστικού Συλλόγου ΜΑΤΙ καταγγέλλει με ανάρτησή της στο Facebook την ειρωνική συμπεριφορά του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη που βρέθηκε στην περιοχή.

Όπως γράφει η κάτοικος, οι κυβερνητικοί φορείς επισκέφτηκαν το Μάτι για ακόμη μία ενημέρωση και εξόργισαν τον κόσμο που εδώ και μεγάλο διάστημα υποφέρει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η κυρία Τίνα Κολλάρου, ο υπουργός παρομοίασε ειρωνικά με «φρύδι» το Μάτι, ενώ επιχείρησε να περάσει στην αντεπίθεση κατηγορώντας τους για αυθαίρετη δόμηση αλλά και για ιδιοκτησία offshore εταιρειών!

Όπως τονίζει το μέλος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μάτι, ο Χρήστος Σπίρτζης επαναλάμβανε πως οι κάτοικοι έχουν μεγάλες ευθύνες, πως η παραλία είναι μεγάλη με «ιδιωτικές σκάλες» και πως οι «παθογένειες» έφεραν την καταστροφή.

«Η ειρωνεία είναι μη αποδεκτή συμπεριφορά και το “υφάκι” δεν έχει καμία θέση εδώ» προσθέτει η κυρία Κολλάρου, παραθέτοντας την απάντηση που πήρε σε ερώτηση σχετικά με τη μελέτη Ακτομηχανικής για τη διάβρωση των ακτών, με τον Χρήστο Σπίρτζη να απαντά «ο Κος Μουτζούρης την κάνει. Δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις