Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

17

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στην Καλαμάτα ο Σαμαράς: Το θεϊκό σχόλιο για την… έξοδο από το μνημόνιο (video)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Καλαμάτα ο Σαμαράς: Το θεϊκό σχόλιο για την… έξοδο από το μνημόνιο (video)

Περιοδεία στη Μεσσηνία κάνει την τελευταία εβδομάδα ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς Ο κ. Σαμαράς σε δήλωσή του από την Καλαμάτα τόνισε ότι είναι «πολύ ευχαριστημένος από το επίπεδο της αγωνιστικότητας όλων των φίλων μας σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο τόπος. Ώρες οι οποίες κάθε μέρα γίνονται και πιο δύσκολες, μέσα από […]

Περιοδεία στη Μεσσηνία κάνει την τελευταία εβδομάδα ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς

Ο κ. Σαμαράς σε δήλωσή του από την Καλαμάτα τόνισε ότι είναι «πολύ ευχαριστημένος από το επίπεδο της αγωνιστικότητας όλων των φίλων μας σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο τόπος. Ώρες οι οποίες κάθε μέρα γίνονται και πιο δύσκολες, μέσα από την ασυνέπεια και την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης».

Έκανε όμως κι ένα επικό σχόλιο: «Γυρνούσα τα μαγαζιά για να βεβαιωθώ από τους καταστηματάρχες ότι όλοι έχουν βγει από τα μνημόνια…».

Ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε ότι στη ΝΔ «είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτή τη λαίλαπα οποιαδήποτε στιγμή επιλέξουν να κάνουν τις εκλογές» για να προσθέσει: «Γνωρίζουν και αυτοί και όλος ο κόσμος ότι όποτε και αν κάνουν τις εκλογές θα τις χάσουν».

Δείτε ακόμη:

Ο Αντώνης Σαμαράς συγκρίνει – Τι ζήτησαν οι Θεσμοί το 2014

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις