Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη στη νοηματική
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη στη νοηματική

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης παρουσιάζει την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου ένα σόλο πρόγραμμα, στο θέατρο ρεματιάς στο Χαλάνδρι. Η συναυλία θα παρουσιαστεί με ταυτόχρονη Διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα και Ενδογλωσσικούς Υπέρτιτλους για Κ(κ)ωφούς/ες και βαρήκοους/ες. Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε την Άνοιξη σε πολλές χώρες της Ευρώπης, ενώ στην Ελλάδα έχει παρουσιαστεί κατά καιρούς σε μικρούς χώρους, αλλά και σε μεγάλα […]

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης παρουσιάζει την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου ένα σόλο πρόγραμμα, στο θέατρο ρεματιάς στο Χαλάνδρι.

Η συναυλία θα παρουσιαστεί με ταυτόχρονη Διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα και Ενδογλωσσικούς Υπέρτιτλους για Κ(κ)ωφούς/ες και βαρήκοους/ες.

Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε την Άνοιξη σε πολλές χώρες της Ευρώπης, ενώ στην Ελλάδα έχει παρουσιαστεί κατά καιρούς σε μικρούς χώρους, αλλά και σε μεγάλα θέατρα, όπως το Θέατρο Λυκαβηττού στην Αθήνα και το Θέατρο Δάσους στην Θεσσαλονίκη.

Αποτέλεσμα εικόνας για αλκινοοσ ιωαννιδησ

«Ένα πρόγραμμα ακρόασης αλλά και συμμετοχής, που μας ταξιδεύει μέσα από τις εντάσεις και τις σιωπές του στον πυρήνα της ιερής αυτής τέχνης. Πρωταγωνιστές, όπως πάντα, τα ίδια τα τραγούδια. Στέκονται μπροστά μας γυμνά και ευάλωτα, όπως γεννήθηκαν, αλλά και δυνατά όσο ποτέ. Μαζί τους ζούμε την κατάργηση της απόστασης, τη διεύρυνση του χρόνου, την μαγεία της συνύπαρξης, την μετατροπή του μοναχικού σε συλλογικό» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Λόγω της αναμενόμενης μεγάλης προσέλευσης στη συναυλία, ο Δήμος Χαλανδρίου και η Κίνηση Ανάπηρων Καλλιτεχνών παρακαλούν τους ανάπηρους/ες θεατές να προσέλθουν στο θέατρο από τις 8.00 μ.μ. για διευκόλυνση της ταξιθεσίας και προς αποφυγή ταλαιπωρίας τους.

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου Έναρξη 21:00

Εισιτήριο: Προπώληση 12€ (τα πρώτα 500 εισιτήρια) – 15€

Ταμείο: 15€ (Εισιτήριο αναπήρων και συνοδών 10€)

Δείτε ακόμη:

πιατας
Ο Δημήτρης Πιατάς μεταμορφώνεται σε έναν τέλειο Κουασιμόδο (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις